Betöltés...

Amewi Sandbuggy Ghost távirányítós autó (1:12) - Fekete/Zöld

Ár: 27.180 Ft

Nagyszerű homokos buggy kezdőknek és kezdő versenyzőknek. A hűvös megjelenés találkozik a szilárd felszereléssel. Az arányos gázcsatorna lehetővé teszi a homokbogár nagyon érzékeny vezérelhetőségét. A nagy tapadású gumiabroncsok jó tapadást biztosítanak, és a gyors kormányzásnak köszönhetően még nagyobb sebességnél is (kb. 20-25 km/h végsebesség) könnyen irányítható az autó. Vezetési idő kb. 8-12 perc. A buggy teljes felfüggesztéssel rendelkezik, és a meghajtó tengely valódi differenciálművel van felszerelve. A 2WD buggy hátsó kerekeit egy erős villanymotor hajtja, amely nemcsak jó gyorsulást, hanem kiváló teljesítményt is biztosít a pályán. Az elektronika védve van a fröccsenő víztől, az első kerekek külön-külön felfüggesztve, a karosszéria pedig az ABS műanyagnak köszönhetően hatékonyan védve van a sérülésektől. A vagány megjelenést a hátsó spoiler, a pilótafülke körüli ketrec és a karosszéria színű felnik hatásosan hangsúlyozzák.
Az autót teljesen RTR (Ready To Run) állapotban szállítjuk, még a 2,4 GHz-es, jól kézbe illeszkedő rádió távirányító akkumulátorai is benne vannak. Egyenesen a dobozból a pályára - ez a tökéletes bevezetés a versenyzés világába.

Jellemzők:
Modern versenyzői megjelenés2WD hátsókerék-meghajtásGyors kormányzásTeljesen arányos gázkar funkció2,4 GHz-es rádiótechnológiaFröccsenésálló elektronikaFüggetlen első felfüggesztésA jármű teljesen felfüggesztveDifferenciálmű a hátsó tengelyenKezdőknek is alkalmasVégsebesség 20-25 km/hABS test (kemény és ütésálló műanyag)Nagyon puha, nagy tapadású gumiabroncsok

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Amewi Sandbuggy Ghost távirányítós autó (1:12) - Fekete/Zöld" című hirdetést látja. (fent)