Betöltés...

Space Mission Rocket Zero Space Rocket Astronauts 17374

Ár: 15.390 Ft

Space Mission Rocket Zero Space Rocket Astronauts 

 A készlet valósághű űrhajó-miniatűröket tartalmaz, amelyeket gondosan megszerkesztettek, hogy tükrözzék a híres űrszerkezeteket. Tökéletes kiegészítője a fiatal űrrajongóknak.
 A készlet tartalmaz egy űrtornyot, amely központi vezérlőpontként szolgál. A toronyon található egy űrhajó vezérlőpultja, amely hitelességet ad a játéknak.
 A rakétának van egy levehető teste, amely belül világít. Ez egy hatékony világítási megoldás, amely vonzóbbá teszi, és rakétakilövés benyomását kelti.
A fő rakéta külső oldalán elhelyezett további rakéták fényhatásokkal rendelkeznek. Ezeknek a dinamikus fénykiemeléseknek köszönhetően a rakéta készen áll az űrbe való kilövésre.
Több elemből áll, amelyek könnyen leválaszthatók. Miután leválasztotta a rakétát a hajótestről, látható az űrtorony és a vezérlőpult, amely interakciós elemet ad hozzá, és kibővíti a játék forgatókönyveit.

A készlet két űrhajós figurát tartalmaz, amelyek készen állnak egy űrmisszióra. Ezek a figurák lehetővé teszik a gyerekeknek, hogy különféle, az űrkutatással kapcsolatos forgatókönyveket játszanak el.

A Space Rocket ZERO űrmisszió nem csak játék, hanem oktatási eszköz is, amely fejleszti a képzeletet, a kreativitást és az űrtudomány iránti érdeklődést. A dinamikus fényeffektusok, a valósághű részletek és a saját űrmissziós forgatókönyvek elkészítésének lehetősége teszi ezt a játékot szórakoztatóvá és oktatóvá egyszerre.
 
A készlet tartalma:
- rakéta
- űrtorony
- két űrhajós figura
- matricakészlet
- használati utasítás
- eredeti csomagolás
 
A rakéta méretei:
33 cm x 14 cm x 7 cm 
 
A csomag mérete: 
33 cm x 43 cm x 21 cm 
 
A fény- és hangeffektusokat két 1,5V-os AAA elem táplálja, melyeket a készlet nem tartalmaz.
 






CE tanúsítvánnyal  rendelkezik és megfelel az  EN71 szabványnak .  A játék 6 évesnél idősebb gyermekek számára készült .







Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Space Mission Rocket Zero Space Rocket Astronauts 17374" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: