Betöltés...

Vízi Rajzszőnyeg XXL 100x80cm – teljes szett

Ár: 7.490 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

XXL SZŐYNEG - méretei 100/80 cm. A szőnyeghez a leggazdagabb és legnagyobb tartozékkészlet jár, amely tartalmaz: 4 toll, 2 ecset, 10 bélyegző, egy henger és egy bélyegzőtartály, 6 sablon a sokszorosításhoz és egy tok, amely megkönnyíti a készlet szállítását. Összehajtogatás után könnyedén magunkkal vihetjük a játszótérre, kertbe vagy kirándulni.
TOLLAK - a speciális, nem maró, vízbázisú filctollak használatának köszönhetően a festés nem jár a szőnyeg, a ruházat, a bútorok vagy a helyiségek sérülésének kockázatával. A szőnyeggel való játék teljesen biztonságos. Mindössze vízre és festeni vágyó kézre van szükséged.
SZÍNES, végtelen szórakozás - a varázstollakat sokszor meg lehet tölteni vízzel; száradás után a szőnyeg ismét készen áll a játékra; az élénk színek vonzzák a gyermek figyelmét és festésre ösztönzik; a szőnyeg gondosan kidolgozott élekkel és érdekes nyomatokkal rendelkezik; lehetővé teszi a szivárvány színeiben való rajzolást.
HAT A GYERMEK FEJLŐDÉSÉRE - a szőnyeg fejlesztheti a képzeletet és serkentheti a kreativitást; javíthatja a kézügyességet; rajzolás, számok, betűk, formák és színek tanulására használható; csoportos játék közben pozitív hatással van a szociális és integrációs készségekre, és segíthet elsajátítani a kölcsönös együttműködést. A szőnyeghez számok és betűk sablonjai tartoznak, így a gyermek megtanulhat írni a kész formákat követve. A szőnyeg könnyen tisztán tartható és tárolható, az alja vízálló.
MŰSZAKI ADATOK:


Anyag: műanyag
Szőnyeg méretei: 100 x 80cm
Súly: 0,579 kg
Súly csomagban: 0,871 kg.
TARTALMAZZA:



Vizes rajzszőnyeg
6 sablon
Tok
10 bélyegző
Bélyegzőhenger
2 víztartály
2 ecset
4 filctoll
A vizes rajzszőnyeg remek ötlet a legkisebbeknek, hogy elkezdjék a festéssel kapcsolatos kalandjukat. A jövő fiatal tehetségei számára is inspirációul szolgálhat. A speciális, nem jelölő vízjelzők használatának köszönhetően a játék nem jár azzal a kockázattal, hogy a gyermek a padlót, a falakat vagy az arcát festi le, így játék után minden tiszta és rendezett lesz. A varázsmarkereket sokszor meg lehet tölteni vízzel, így a móka sosem ér véget. Ha a rajz megszárad, a képek eltűnnek, és újra annyit rajzolhatsz, amennyit csak akarsz!


A szőnyeget a kisebb gyerekek is használhatják, feltéve, hogy nem engedik őket olyan filctollakkal és bélyegzőkkel játszani, amelyek apró részeket tartalmaznak. Egy felnőtt felügyelete mellett a gyermek használhatja a szőnyeget, például úgy, hogy a kezét vízbe áztatja, és a szőnyegen formákat utánoz.



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Vízi Rajzszőnyeg XXL 100x80cm – teljes szett" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok