Betöltés...

Label-Label Fából készült Tűzhely, kiegészítőkkel - Rózsaszín

Ár: 14.799 Ft

Szerepjáték eszközök gyerekeknek ... miért is olyan fontos?A szerepjáték a gyerekek szabad játéka. Ők választják ki adott szerepeiket, és ez sok lehetőséget ad, hogy a lelkükben játszódó folyamatokat megismerhessük.Szerepjáték közben a gyermek a saját élményeiből választ, jelenít meg helyzeteket, szerepeket, amelyek számára fontosak, ezek vagy követhető minták,vagy eljátszandó események ill. megoldásra váró problémák egyaránt lehetnek.Ezek a "mintha" játékok segíthetnek egy-egy problémára adott megoldás keresésében, a bennük rejlő feszültség, nehezen megélt élmények feldolgozásában, szavakkal nehezen megfogalmazható érzelmeik megmutatásában.A játék tartalma: serpenyő főző edény fedővel spatula kés kanál só-bors szóró

Aki a belga Label Label játékait választja gyermekének, garantáltan tartós játékot kap. Stílusa letisztult, a gyermekek számára mégis figyelemfelkeltő. Termékei nem csupán szórakoztatóak, de készségfejlesztőek és dekoratívak is. A Label Label különös figyelmet szentel a minket körülvevő környezetre, és tudatosan állítja elő termékeit így óvja gyermekeink jövőjét.



Jelleg: szerepjáték eszköz


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Label-Label Fából készült Tűzhely, kiegészítőkkel - Rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)