Betöltés...

Rendőrségi hajsza, fa vonatpálya szett Jabadabado

Ár: 17.989 Ft

A Jabadabado klasszikus fából készült, járművekkel felszerelt vasúti sínpályája egy rendőrőrsöt, egy tűzoltóállomást és egy börtönt is tartalmaz. Építsd össze a síneket és helyezd el a három házat az út mentén. Az autók áthaladhatnak a rendőrőrsön az épület kialakításának köszönhetően. A rendőrautó és a helikopter a tolvajok után kutat. Amikor sikerül elkapni őket, a fogdába szállíthatod a gaztevőket. A sikeres hajsza után a helikopterrel biztonságosan le tudsz szállni az egyik háztetőre. A fára mászott cicát a tűzoltó autóval mentheted meg, majd irány eloltani a városban keletkezett tüzet. Ezután már csak járörözni kell és fenntartani a rendet.

A Jabadabado klasszikus fából készült, járművekkel felszerelt vasúti sínpályája egy rendőrőrsöt, egy tűzoltóállomást és egy börtönt is tartalmaz. Építsd össze a síneket és helyezd el a három házat az út mentén. Az autók áthaladhatnak a rendőrőrsön az épület kialakításának köszönhetően. A rendőrautó és a helikopter a tolvajok után kutat. Amikor sikerül elkapni őket, a fogdába szállíthatod a gaztevőket. A sikeres hajsza után a helikopterrel biztonságosan le tudsz szállni az egyik háztetőre. A fára mászott cicát a tűzoltó autóval mentheted meg, majd irány eloltani a városban keletkezett tüzet. Ezután már csak járőrözni kell és fenntartani a rendet.

A sínpálya kreatív játékra ösztönöz, és garantáltan órákra leköti a gyermeket. Kombinálható a Jabadabado parkolóházzal, valamint a Jabadabado és a piacon kapható más ismert márkájú vonat- és autósínekkel.



Ajánlott életkor: 3+

Márka: Jabadabado

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Rendőrségi hajsza, fa vonatpálya szett Jabadabado" című hirdetést látja. (fent)