Betöltés...

Drona RC, cu kamera

Ár: 28.332 Ft

RC drón kamerával

Élvezze a drón segítségével készített képeket és videókat!
Funkciói az indítás, gyorsítás, emelés, leereszkedés, előre, hátra, oldalirányban, balra fordulás, jobb fordulás, visszatérés a kiindulási ponthoz, fények.

Funkciók:
- A készlet tartalma: 1 drón kamerával, 1 távirányító, 1 USB töltőkábel, 2 tartalék propeller, 1 csavarhúzó, utasítások.
- Használat előtt szerelje fel a futóművet és a kamerát.
- Telepítse a drón alkalmazást a telefonjára az Apple Store-ban vagy a Google Playen található QR-kód beolvasásával.
- A távirányító a következő funkciókkal rendelkezik: fénykép (rövid megnyomás a bal oldali első gombon), videó (hosszan nyomja meg a bal oldali első gombot), magasság (második gomb a bal oldalon), kalibrálás (harmadik gomb a bal oldalon), fej nélküli üzemmód (függetlenül attól, hogy a repülőgép milyen irányban forog, a repülés iránya ugyanaz lesz) - rövid megnyomás / a repülőgép automatikusan visszatér az üzemeltető helyére - hosszan nyomja meg (negyedik gomb a bal oldalon), Finomhangolás jobbra (első jobb gomb), balra finomhangolás (második jobb gomb), előre igazítás (harmadik jobb gomb), finomhangolás vissza (negyedik jobb gomb). A távirányító közepén található a kapcsoló. A két joystick koordinálja az előre / hátra mozgást, a bal / jobb fordulást és a bal / jobb oldalsó repülést. Használt frekvencia: 2,4 GHz.
- Hogyan kell használni: Helyezze a drónt sík felületre, kapcsolja be mind a drón, mind a távirányító teljesítményét. A vezérlő kétszer sípol, és a drón jelzőfényei villognak. Amikor a távirányító és a drón jelzőfénye folyamatosan világít, a párosítás sikeres volt. Nyomja előre a fojtószelepkart (bal joystick), és a fő pengék forgása megnő. A drón mászni kezd. Nyomja le a fojtószelep kart, és a fő pengék mozgási sebessége csökken. Amikor a jobb joystick rúdját előre tolják, a drón előrehalad, és amikor visszaviszik, a drón visszavonul. A bal oldali joystick rúdhoz való visszatéréshez nyomja meg balra / jobbra. Jobb vagy bal repüléshez nyomja a jobb joystick kart a kormányzásnak megfelelően.
- Drone kamerával és RC-vel alkalmas gyermekek és kezdők számára.
- A szabadtéri repüléshez válasszon napos és széltelen időjárást. Ne repüljön szélsőséges hőmérsékleten, mert ez befolyásolhatja a teljesítményt és károsíthatja a terméket.
- A beépített giroszkóp támogatja a 6 tengelyes stabilizálást.
- A drón 3.7V 500mAh akkumulátorral rendelkezik.
- A távirányító 3 AA elemmel működik (nem tartozék). Az elemeket csak felnőttek helyezhetik be, a kijelölt helyre, a megfelelő helyzetben, tiszteletben tartva a polaritást. Az elemtartónak tisztának kell lennie. A lemerült elemeket a hatályos szabályoknak megfelelően cserélik ki és hasznosítják újra. Ha a terméket hosszú ideig nem használja, vegye ki az elemeket az újrafelhasználásig.
- A drón teste műanyagból készül, és fehér vagy fekete színben kapható. A szállítás a megrendelésben kiválasztott szín és a raktáron való elérhetőség szerint történik, vagy ha a szín nincs megadva a megrendelésben, a szállítás véletlenszerűen történik.
- Maximális repülési idő: 6-8 perc.
- A drón töltődik a mellékelt USB-kábellel. Töltési idő: kb. 60 perc.
- Ellenőrzési távolság: 50 méter.
- Csomagolás: doboz.

Drón mérete: 28x28x12 cm
Távirányító mérete: 12.8x6.7x5.2 cm
Termék mérete a csomagban: 51x8.2x34.5 cm
Drón súlya: 0,125 kg
A termék súlya a csomagolásban: 0,625 kg
Ajánlott életkor: +14 év

Figyelmeztetés!
A termék új, és a gyártó eredeti csomagolásában kerül értékesítésre. Az oldalon található képek csak tájékoztató jellegűek.
A színezet, a tónus és a színintenzitás monitoronként eltérő lehet.
A csomagolást egy felnőttnek el kell távolítania, ki kell vennie és ki kell dobnia, mielőtt a gyermeknek adná. A termék csomagolása gyermekektől elzárva tartandó! Javasoljuk, hogy a terméket felnőtt felügyelete mellett használja. A termék tartalmazhat olyan kis részeket, amelyeket a kicsik lenyelhetnek vagy belélegezhetnek, fulladásveszély áll fenn, vagy nem alkalmas 2 évesnél fiatalabb gyermekek számára. Mentse el az utasításokat és címkéket későbbi felhasználás céljából. Tartsa távol a terméket tűztől, és ne hagyja magas hőmérsékleten és páratartalom körül. A termék kézi mérése miatt kisebb eltérés lehet a termék tényleges méretétől.
 
Termékkód: 36888 / X17W

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Drona RC, cu kamera" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: