Betöltés...

3D puzzle, DIY könyv gerinc, elegáns dal, aranyos, 239 darab

Ár: 22.673 Ft

- EGYEDI DESIGN KONCEPCIÓ - Retro stílusú design a kínai Szung-dinasztia idejéből. Az ősi kínai civilizációban a rituális zen kultúra a Song-dinasztia idején érte el csúcspontját. A tea, a költészet, a művészet és a karakterek tökéletes kombinációt alkottak. Illatozzon nyugtató füstölőt, kóstolja meg a finom teát, akassza fel a gyönyörű festményeket, helyezzen be gyönyörű virágokat, mutassa meg az élet esztétikáját, érezze a Song-dinasztia jólétét és eleganciáját, és tapasztalja meg az alapokhoz való visszatérés egyszerűségét és tisztaságát.

- Egyedülálló barkácsolás élmény – Termékünket Önnek kell összeállítania, nem késztermék. Még akkor is, ha Ön kezdő, a használati útmutató lépésről lépésre végigvezeti Önt a miniatűr mező kitöltéséhez. Ez a babaház készlet 14 év feletti emberek számára alkalmas. Ezért ez egy nagyszerű módja a tizenévesek és a felnőttek kommunikációjának, és inspirálhat arra is, hogy úgy tervezzen és építsen, mint egy igazi mérnök.

-Csúcskategóriás kialakítás - A precíziós vágású fatáblákat egy gyönyörű könyvtartóba szerelték össze, a jelenet valósághű, és érezheti a miniatűr világ csodáját.

- Könnyen összeszerelhető - Ez a könyvgerinc kiváló minőségű, erős és tartós fából készült, a fadarabok könnyen eltávolíthatók, emellett a LED-es lámpák, dekorációk és fali szekrények igazi miniatűr világ érzetét keltik.

- Tökéletes ajándék - Senki sem utasítana vissza egy ilyen kreatív és csodálatos ajándékot. Kifinomultabb, mint a hagyományos kézművesség. A barkácsolás élménye mellett díszként is használható. ajándékként családnak vagy barátoknak, pároknak. Ez egy igazi gyűjtői művészet.

- Fontos tippek - A termékeket szállítás előtt 100% -ban gondosan ellenőrizték, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a tartozékok teljesek és nem hiányoznak. Ha bármilyen kérdése van az összeszerelés során, forduljon hozzánk bizalommal, a lehető leghamarabb megoldjuk.

*Megjegyzés - A ragasztót és két elemet (AAA típus) Önnek kell előkészítenie, mivel légi szállításuk tilos.


 
Műszaki adatok:
— Név: Elegant Song
— Ajánlott életkor: 14 év felett
— 1:24 méretarány
— Szerelési idő: 2-3 nap
— Összeszerelt termék mérete: 18 × 11 × 23 cm
— Tömeg: 0,94 kg
— Részletes színes használati utasítás.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "3D puzzle, DIY könyv gerinc, elegáns dal, aranyos, 239 darab" című hirdetést látja. (fent)