Betöltés...

3D puzzle DIY könyv Gerinc varázsház, RoLife, 216 részes

Ár: 19.137 Ft

-    Miniatűr ház - Rolife A Casa Magica 3D egy olyan ház modelljét kívánja létrehozni, amelyet különös figyelmet fordítanak a részletekre.

-    Kiváló minőségű anyag és bonyolult kialakítás - Ez egy tökéletesen megtervezett barkácskészlet, amelynek befejezéséhez kézi munkára van szükség, nincs szükség ragasztóra.

-    Ideális ajándék - Ez ideális ajándék minden alkalomra.

-    Ügyeljen arra, hogy az alkatrészeket óvatosan csatlakoztassa, hogy megbizonyosodjon arról, hogy jól működnek-e. Ne tegye a dobozt nedves helyre.


MÁRKA ÉS EREDETI TERMÉK

A Rolife ragaszkodik a kutatás és fejlesztés eredeti koncepciójához, és a Play-Brand DIY modellekre összpontosít. A Rolife ragaszkodik ahhoz, hogy változatos dizájnnal beszéljen a világ trendjeiről, független szellemiséget követve fejezze ki a fiatalok életszemléletét és újrateremtse a keleti művészet új modelljeit.

A varázslatos Rolife 3D ház egy kis titokzatos sikátor. A mítosz szerint egy ősi és erőteljes mágikus könyv, amely egy boszorkány tulajdonában van, valahol ebben a sikátorban van elrejtve. Fedezd fel ezt a varázslatos apró világot, és nézd meg, hogy megtalálod-e a könyvet, vagy létrehozol-e valami mást. Isten hozott a varázslatos házban, mesterem.


 

Kézműves művészet: 100% -ban kiváló minőségű rétegelt lemez, tökéletes színválasztás, kifinomult kő, többszintes épületek.



Termékismertető:


 
Csomag méretei: 310 * 46 * 230mm
Szerelési méret: 180 * 110 * 240mm
Elemek: rétegelt lemez, LED lámpa, kiegészítő szerszámok
Átlagos szerelési idő: 4 óra
Cikk súlya: 740 g
Fa részek: 216 db
A gyártó által ajánlott életkor: 14 év és idősebb
Gyártó: Rolife



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "3D puzzle DIY könyv Gerinc varázsház, RoLife, 216 részes" című hirdetést látja. (fent)