Betöltés...

3D puzzle szerelő, Mustang szerelő, WT, fa, 628 darab

Ár: 31.178 Ft

https://www.youtube.com/watch?v=Gi26MNn92jE
Műszaki adatok:

·        Márka: Wood Trick

·        Anyaga: Környezetbarát fa

·        Mozgás típusa: mechanika

·        Összeszerelés: Nincs ragasztó, nincs fogpiszkáló

·        Szerelési idő: 4-5 óra

·        Összeszerelt méret, hossz*szélesség*magasság: 335*117*176 mm

·        Csomag mérete hossz * szélesség * magasság: 188 * 188 * 35 mm

·        Súly: 1,745 kg

·        Ajánlott életkor: 14+

A Mustang az eredetileg Spanyolországból származó vadló, amely Észak-Amerikába érkezett, spanyol felfedezők hozták. Bárhová is mentek a spanyolok, olyan lovakat hoztak magukkal, amelyekre nagy szükségük volt gyors utazásukhoz és szabadságukhoz. A spanyol lovakat, akik nagyon hozzászoktak az emberekhez, az indiánok könnyen ellopták.


 
Ez az állat szent volt az észak-amerikai indiánok (vörösbőrűek) számára, akiknek különleges kultuszuk volt. A "mustang" név a spanyol "mustengo" szóból származik, és "kóbor állatot" vagy "kóbor lovat" jelent. Ezeket a lovakat vad lovaknak is nevezik féktelen természetük miatt.


 
Ennek a rejtvénynek a mustangja az észak-amerikai indiánokra emlékeztető totemekkel és motívumokkal díszített talapzat díszítése. A doboz oldalán található gomb megnyomásával a ló életre kel, és elkezd "vágtatni".


 

A készlet részletes használati utasítást tartalmaz fényképekkel, amelyek elmagyarázzák az alkatrészek csatlakoztatásának helyes sorrendjét. Minden alkatrész tartós rétegelt lemezből készül, és nincs szükség ragasztó vagy más fogyóeszköz használatára az összeszereléshez. Szórakoztató, okos és környezetbarát, ez a puzzle nagyszerű ajándék lesz a puzzle és a ló szerelmeseinek.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "3D puzzle szerelő, Mustang szerelő, WT, fa, 628 darab" című hirdetést látja. (fent)