Betöltés...

Piececool 3D Puzzle, Motorkerékpár III, Fém, 218 részes

Ár: 18.230 Ft

Engedd szabadjára a sebesség és a stílus iránti szenvedélyedet ezzel az izgalmas fémmodellekből álló készlettel. Az izgalmas építési élményre vágyó modellezők és motorkerékpár-rajongók számára tervezett készlet lehetővé teszi, hogy megalkosd egy sportmotor lenyűgöző másolatát, amely megragadja ezeknek a nagy teljesítményű autóknak a lényegét.

A 218 precízen megtervezett elemből álló készlet kielégítő kihívást kínál, 7-ből 5-ös szintű. Minden alkatrész előre színezett, így nincs szükség festésre, és biztosítja, hogy a modell tiszta legyen. Élénk és valósághű felülettel rendelkezik, amely a dobozból kivéve azonnal megtalálható.

Az elegáns vonalaktól a bonyolult részletekig ez a sportmotor modell igazi műalkotás. A fém alkatrészek precíz összeszerelése során tanúja lehet annak, hogy a készlet figyelemre méltó másolattá alakul át, amely bemutatja a sebesség és az elegancia lényegét.

Az L17 x L6,8 x H9,8 cm méretű kész modell hitelességével lenyűgöz. Büszkén állítsd ki a polcodon vagy az íróasztalodon. és csodálja meg az aprólékos kivitelezést, amely a létrehozásához vezetett. Ez a készlet nem csak építési élmény, hanem lehetőség arra is, hogy értékeljük a sportmotorok világát meghatározó komplex mérnöki és aerodinamikai tervezést.

Tedd próbára magad, és hagyd, hogy a sebesség iránti szenvedélyed lángra lobbanjon ezzel a készlettel. Rendelje meg most, és merüljön el a nagy teljesítményű motorkerékpárok kivitelezésének, izgalmának és kivitelezésének izgalmas utazásában.

 
Műszaki jellemzők:


Súly: 290 g

Termék anyaga: 430acél

Az összeszerelt modell mérete: L17 x Szé6,8 x Ma (ma) 9,8 cm

A csomag mérete: 12,5 × 1,6 × 22,5 cm


Kihívás szintje: ★★★★★☆☆


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Piececool 3D Puzzle, Motorkerékpár III, Fém, 218 részes" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: