Betöltés...

3D puzzle, DIY könyv gerinc, Régiségbolt, Cutebee, 349 darab

Ár: 24.975 Ft

Merüljön el a múlt korszakának légkörében, amelyet a DIY Book Spine, Antique Store segít. Ez az izgalmas DIY projekt meghívja Önt, hogy hozzon létre egy miniatűr világot, amelyet az antik üzletek bája és nosztalgiája ihletett. Fedezd fel ennek a készletnek a bonyolultságát, miközben kreatív utazásra indulsz, hogy életre kelts egy időtlen remekművet, megörökítve a vintage kincsek és a kivitelezés lényegét.

Az aprólékosan megtervezett alkatrészek tisztelegnek az ókor eleganciája előtt, és arra várnak, hogy ügyes kezei olyan műalkotássá alakítsák őket, amely tükrözi a vintage esztétika gazdagságát és a gyűjthető tárgyak vonzerejét.


? ✨ Egyedi ajándék minden korosztálynak: meglepetés és öröm az Antik Shop Book Spine-nal. A vintage rajongók számára tökéletes barkácskészlet nagyszerű ajándék, amely a nosztalgia és a kézművesség bájos keverékét kínálja.

?️? Vintage stílusú DIY kaland: éld át egy csodálatosan kidolgozott termék örömét. Az Antik Áruház minden összetevője vonzza kreativitását, és elégedett és élvezetes projektet ígér a DIY szerelmeseinek.

?? Stílusos lakberendezési kiegészítő: Alakítsa át lakóterét az Antik Áruház régi világának varázsával. Ez a könyvgerinc egy kifinomult dekoratív darab, amely egy kis vintage eleganciát hoz minden könyvtárba.

?️? Csendes kézműves menekülés: merüljön el az Antik Áruház létrehozásának nyugodt folyamatában. Ez a DIY projekt egy módja annak, hogy feloldja a stresszt azáltal, hogy csendes utazást biztosít az időben, miközben minden részletet összeszerel.

? ? ? ?? Értékes családi idő: A régiségbolt építése kellemes tevékenység az egész család számára. Ez egy esély arra, hogy találkozzunk egymással, megosszuk a múlt történeteit, és élvezzük a kreatív élményt, amely erősíti a kötelékeket és tartós kapcsolatokat teremt.

?? A forgalmas modern életben az Antik Áruház könyvgerince meleg nosztalgiát hoz. Ez nem csak egy könyvgerinc a díszítéshez, hanem egy időutazás, amely lehetővé teszi mindenki számára, hogy megtalálja a saját nyugodt sarkát a zsúfolt világban. Képzeld el, hogy minden alkalommal, amikor összerakod, olyan, mintha kinyitnál egy régi könyvet, tele történetekkel. Úgy tűnik, hogy minden tábla és alkatrész anekdotákat és titkokat mesél a múltból. Ez a könyvgerinc több, mint egy tárgy, tisztelgés a régimódi kézművesség előtt és a családi idő ünneplése.

?? Ha rokonoknak és barátoknak adják, nemcsak egyedi ajándékot, hanem egyedülálló történetet is ad. Nemcsak a könyvespolcot díszíti, hanem az életedet is díszíti, minden sarkot történetekkel és melegséggel tölt meg.

?? Ez a tervezési koncepció integrálja a termékek praktikumát és szépségét mindenki közös érzelmi élményébe, így a DIY az emberek és történeteik összekapcsolásának egyik módja.


 
??️ Tippek:

♥ A terméket össze kell szerelni, csak kövesse a csomagban található telepítési kézikönyvet.

♥ A termék nem tartalmaz ragasztót szerszámokhoz és elemekhez, mivel nem tudnak átmenni a vámon, folyékony szilikon ragasztó és két elem (AAA LR03 típus) ajánlott.


 
Műszaki adatok:


Termék neve: Antik áruház

Ajánlott életkor: 14+

Pályák száma: 349

Méretek: 11*18*23 cm

A termék súlya: 0,8 kg

Használt: A kézzel készített, ajándékok, dekoráció, gyűjtemény stb. Szerelmesei.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "3D puzzle, DIY könyv gerinc, Régiségbolt, Cutebee, 349 darab" című hirdetést látja. (fent)