Betöltés...

3D puzzle szerelő, tűzoltóautó, WT, fa, 636 darab

Ár: 35.147 Ft

https://www.youtube.com/watch?v=aPsUiVf2iYY
Műszaki adatok:


·        Komplexitás: 5. szint

·        Modell méretei: 452 * 140 * 105 mm

·        Pályák száma: 636

·        Csomag méretei: 365 * 365 * 35 mm

·        Szerelési idő: 8-10 óra


·        Súly: 2,62 kg


A víz és a sebesség a legfontosabb dolgok a tűz eloltásához



A tűz soha nem vár, ezért olyan fontos a tűzoltóautó sebessége. A tizenkilencedik századi gépészeti fejlődés előtt a víz- és tűzoltók körülbelül 20 km/h sebességgel haladó lovas járművekkel érkeztek. A modern tűzoltóautók 110 km/h vagy annál nagyobb sebességgel tudnak haladni, lehetővé téve számukra, hogy a lehető legrövidebb idő alatt elérjék a helyszínt, és teljesen felszereltek a tűzoltáshoz és az életmentéshez. Mérnökeink újraalkották egy valódi tűzoltóautó eredeti tervét, a megjelenésétől a mentési szakasz elemeiig.


Szerelj össze 636 alkatrészt és indítsd mozgásba a tűzoltóautót!



Ezzel a lenyűgöző számú elemmel a tűzoltóautó az egyik legnagyobb faautó modellünk. Rugós motorral felszerelve akár 6 méterre is mozoghat. Ez a modell reális és interaktív kialakítású. Tartalmaz egy háromüléses tűzoltófülkét és egy nagy mentőrekeszt számos eltávolítható elemmel, például tűzoltó készülékekkel, tűzcsapokkal, létrákkal, tűzkúpokkal és egyebekkel. Ezen kívül van egy meghosszabbítható létra, amely elérheti a 88 cm-es magasságot.


A legmagasabb szintű komplexitású modellként a tűzoltóautó különösen vonzó lesz a tapasztalt barkácsoló felhasználók számára. De még az összeszerelésben kezdő kezdők is megfelelhetnek ennek a mérnöki kihívásnak az autóépítő készletben található részletes kézikönyv segítségével.

Ennek a modellnek az egyik legfontosabb jellemzője, hogy kialakítása hűen reprodukálja az igazi tűzoltóautót a legkisebb részletig. A 3D-s építő összeszerelése során valósághű kabinnal, 6 erős kerékkel, mozgatható tartókkal és egy teljes mentőlétra-készlettel kell foglalkoznia. Annak érdekében, hogy tűzoltóautónk a lehető legközelebb legyen az eredetihez, pedálokat, ablaktörlőket, fényszórókat, pohártartókat és egyéb járműalkatrészeket adtunk hozzá.


Az egész modell polírozott rétegelt lemezből készül, és biztonságos mind az egészségre, mind a környezetre. A mentő tűzoltóautó minden alkatrésze ragasztó vagy egyéb kiegészítő fogyóeszköz nélkül összeszerelhető.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "3D puzzle szerelő, tűzoltóautó, WT, fa, 636 darab" című hirdetést látja. (fent)