Betöltés...

Fa puzzle - macska

Ár: 3.690 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

MACSKA-TÉMA - A kirakós kitöltése után egy színes mintákkal és grafikai motívumokkal készült színes macskát kapunk. A puzzle nem téglalap alakú, az állat alakját tükrözi . Összeállításkor érdemes követni a dobozban található grafikákat. Az egyes elemek változatos színei vonzzák a gyermek figyelmét, a remek szórakozás közben pedig észrevétlenül is gyakorolhatnak olyan képességeket, mint az összpontosítás, pontosságot és a türelem.

TANULÁS, JÁTÉK ÉS FEJLŐDÉS - a színes puzzle serkentheti a képzeletet és a kreativitást, valamint a koncentrációs érzéket és a logikus gondolkodás képességét. Ezen kívül remekül megmozgatja az aoró ujjakat is, ami segíthet fejleszteni a motoros készségeket.

LÉZERVÁGOTT FA - a puzzle elemek rétegelt fa lemezből állnak és pontosan lézervágottak. A fa játékok rendkívül tartósak és ellenállnak a sérüléseknek, így évekig tökéletes állapotban maradnak. Ez egy olyan játék, amely kétség kívül nem csak egy gyermeket fog szolgálni, hanem egész generációkat!

HORDOZÓTÁSKA + DOBOZ - a kirakós készlethez egy lekötött táska tartozik, ami megkönnyíti a szállítást és a tárolást. Ezen kívül mindent egy esztétikus, színes dobozba is csomagolhatsz, így tökéletes ajándéknak is!
MŰSZAKI ADATOK:


Téma: macska
Anyag: fa
Szín: többszínű
Kirakók száma: 130 darab
A kész puzzle méretei: 38 x 24 cm
Súly: 118 g
Súly a csomagolásban: 0,265 g
TARTALOM:



Táska a kirakók tárolásához
Puzzle
Zárható doboz


A fából készült kirakó remek ajándék bármilyen alkalomra - születésnapi, névnapi vagy ünnepi ajándék.



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.05.22
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Fa puzzle - macska" című hirdetést látja. (fent)