Betöltés...

Sínkészlet mozdonyral, Malplay 108039

Ár: 17.236 Ft

A készlet tartalmaz egy elektromos tehervonat mozdonyt teherdeszkával. Rögzítse az összes pálya hosszát - 1067 cm-ig A vonattal való játék fejleszti a gyerekek fantáziáját, motoros és kézi készségeit.
Előnyök és jellemzők: A hatalmas darab farokkal 78 elem az önálló összeszereléshez Vonal, tehervonat, kocsik, sorompók Fák és táblák halmaza, hidak és egy akna mozgó alkatrészekkel A farok és a vonat elemeit speciális horgok kötik össze 10,67 méter móka A sínek egyszerű összeszerelése Jó minőség Akkumulátorral hajtott elektromos vonat Szórakozás egy vagy több ember számára A szórakozás fejleszti a képzeletet Mozgásos és kézi edzés
A hatalmas pálya 78 elemből áll, melyeket saját elképzelések szerint lehet elrendezni. A készlet tartalmaz többek között pályát, bányát mozgó alkatrészekkel, tehervonatot, kocsikat, autókat, fa- és táblakészletet, hidakat. A vasút és a vonat elemeit speciális horgok kötik össze, amelyeket a mozdony és minden kocsi végén helyeznek el. A pályák speciális karokkal rendelkeznek.
A pálya teljes hossza 10,67 m! Ez lehetővé teszi bármilyen elrendezési konfigurációt, és lehetővé teszi a gyermek számára, hogy minden alkalommal más darabot építsen, így a játék nem válik monotonná. A bábu darabjai könnyen és gyorsan összekapcsolhatók egymással, és a tűknek köszönhetően játék közben is stabil marad a szerkezet.
Állj a sorba, mint egy igazi! indítás után magától halad a sín mentén, magával húzva a csatolt kocsikat. A készlet tartalmaz egy bányát is mobil alkatrészekkel.
A kisgyerekek, és főleg a fiúk szeretnek vonattal játszani – remek és izgalmas szórakozás, ami a vasúti pálya saját készítésének és összeszerelésének lehetőségével párosulva sok felejthetetlen pillanatot fog szerezni. Ez a készlet nagyszerű lehetőség a szülők számára is, hogy bármikor bekapcsolódjanak a szórakozásba és időt töltsenek gyermekeikkel.
A mozdonyvezetés során nagy vonzerőt jelent a szerelvény elejére szerelt erős fény. Ezen kívül lehetőség van az egész vonat sebességének beállítására.

A vasúti pályához számos érdekes kiegészítő csatlakozik, amelyek segítségével a kicsi csodálatos tájat alkothat a ló körül. Ide tartoznak: táblák, fák, sorompók, hidak és még sok más.
A kivitelezés minősége A vonat és a kocsik a legjobb minőségű műanyagból készülnek, amely biztosítja a hosszú távú tartósságot és a készlet egyedi tartozékainak tartósságát. A készlet mobil alkatrészeket tartalmaz, amelyek segítségével a gyermek szenet, köveket rakhat be vagy kirakhat.

Paraméterek: Az összes alkatrész száma: 78 További tartozékok: táblák, fák, sorompók stb. Csomag méretei: 60 x 41 x 10 cm Kifutópálya hossza: 10,67 m Az eladó készlet méretei: 176 x 158 cm Nyomtáv: 32 mm A bánya méretei: körülbelül 215 x 165 x 130 mm A kocsi méretei (átlagos méret): 115 x 30 x 35 mm Tengely méretei (magasság): 75mm Tápellátás: 2xAAA (nem tartozék) Súly csomagolással: 2 kg Gyermek életkora: 4+

A készlet tartalma: Hatalmas vágány aknamozdonyral pályák tornyokkal mozdony sebességszabályozással 4 kocsi áruszállításra az enyém mozgó alkatrészekkel 2 alagút akadályok, táblák dekorációs kellékek: fák



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Sínkészlet mozdonyral, Malplay 108039" című hirdetést látja. (fent)