Betöltés...

Thinkfun Laser Maze Tudományos, labirintus építő logikai játék

Ár: 13.311 Ft

Laser Maze -Építsd meg a labirintust! -Thinkfun játékban 60 feladványkártya segítségével kell labirintust építened. A Laser Maze Junior nehezített változata, itt inkább a logikai megoldókészségre lesz szükséged. A tökröket kell úgy elhelyezned a játéktáblán hogy a sugarat megfelelő szögben törjék meg, és gond nélkül áthaladhasson az esetleges ellenőrző pontokon, majd elérje a célpontot. Kis Tudósok,indulhat a tudományos felfedezés!
Ajánlott: 6 éves kortól ajánlott.




Laser Maze -Építsd meg a labirintust! -Thinkfun játékban 60 feladványkártya segítségével kell labirintust építened. A Laser Maze Junior nehezített változata, itt inkább a logikai megoldókészségre lesz szükséged. A tökröket kell úgy elhelyezned a játéktáblán hogy a sugarat megfelelő szögben törjék meg, és gond nélkül áthaladhasson az esetleges ellenőrző pontokon, majd elérje a célpontot. Kis Tudósok,indulhat a tudományos felfedezés! Ajánlott: 6 éves kortól ajánlott. A tudomány iránt érdeklődő gyermekeknek és felnőtteknek ajánlott, akik szeretik a logikai fejtörőket, az egyre nehezedő játékokat. A teljes játékszabály innen letölthető!

Játékosok száma: 1
Jelleg: Egyszemélyes logikai készségfejlesztő tudományos játék
Fejleszti: fizikai ismereteket, logikai gondolkodást, kombinációs készséget, térlátást, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, megfigyelő képességet, ábra olvasást,színfelismerést, megosztott figyelmet, irányok felismerését, önálló feladatmegoldást, önálló ellenőrzést, koordinációt

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Thinkfun Laser Maze Tudományos, labirintus építő logikai játék" című hirdetést látja. (fent)