Betöltés...

Távirányítós kotrógép, Malplay 108981

Ár: 18.392 Ft

A távirányítós jármű a sorozatgyártású járművekre jellemző szerkezettel, valamint klasszikus színvilággal rendelkezik - a sárga karosszéria számos részlettel kombinálva kontrasztos fekete színben. A kotrógép műanyag kerekekre van felszerelve, amelyek fantasztikus munkát végeznek különféle felületeken – nem csak a teljesen sima felületeken. A gyermekkotró gépkezelői fülkéből és egy kanállal ellátott mobil karból áll.
A jármű felépítésénél figyelembe vették az építkezésekről ismert nagyméretű járművek minden részletét - védősorompókat vagy kipufogócsövet lehet látni benne. A készlet tartalmaz útjelző táblákat és oszlopokat is.
A sárga kotrógép távirányítóval gyerekeknek, a mellékelt távirányítóval működik. Funkciói minden kezelőt kielégítenek: a kotrógép tud haladni előre/hátra, jobbra/balra, és fel tudja emelni emelőkarját anyagokhoz - például homok vagy kavicshoz.
A gyermekkotró elkészítéséhez a legjobb minőségű, minősített anyagot, a műanyagot használtuk fel. Ez biztosítja a biztonságot és a használat kényelmét, valamint a jármű megbízhatóságát.
A távirányítós játék összes funkciójának használatához 2 db AA elemet kell a távirányítóba helyezni (nem tartozék), és a mellékelt elemeket be kell helyezni a kotrógépbe. A gyermekjáték kotrógép átlátszó üvegdobozsal ellátott kartondobozba van csomagolva.
Jó ajándékötlet minden építőipari járműveket szerető és 5 éves fiúnak.
Távirányító funkciók: A bal oldali gerely meghajtja az első és a hátsó kerekeket a kotrógép bal oldalán A jobb oldali gerely meghajtja az első és a hátsó kerekeket a kotrógép jobb oldalán bal felső gomb: elindítja a vödröt, amely automatikusan elkezdi nyomni jobb felső gomb: a kanál vezérlés kézi működtetése 4 gomb a középső panelen: - bal felső: vödör betöltési hangok - jobb felső: trombita hang - bal alsó: kotró indító és indítási hangjai - jobb alsó: 3 élő dal + gombzár Beleértve: Kotrógép távoli Újratölthető elem USB kábel 2 x útjelző tábla 2 x útbak PARAMÉTEREK: Csomag méretei: 49,0 x 17,0 x 29,0 cm Maximális magasság: 31,0 cm Magasság a kabinig: 19,5 cm Szélesség: 13,5 cm Hossza: 41,0 cm Hossza meghosszabbított vödörrel: 54,0 cm A pilóta méretei: 15,0 x 4,0 x 14,0 cm A tábla méretei: 4,5 x 6,0 cm A rúd méretei: 3,0 x 5,0 cm Tápfeszültség távirányító: 2 x AA (nem tartozék) Kotrógép teljesítménye: újratölthető akkumulátorok mellékelve



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Távirányítós kotrógép, Malplay 108981" című hirdetést látja. (fent)