Betöltés...

Cluedo Junior 2az1-ben társasjáték - Hasbro

Ár: 11.140 Ft

Ki mondta, hogy csak a felnőttek válhatnak detektívekké? A Cludeo Junior társasjátékkal az óvodás korosztály is lehetőséget kap, hogy felgöngyölítse a rejtélyes ügyeket. A játékszabály a klasszikus Cluedo társasjáték mechanikáját követi, azonban a doboz egy gyerekbarát, kétoldalú játéktáblát rejt, így az ifjú nyomozók két szinten eredhetnek a megoldatlan rejtélyek nyomába.

1. szint: Játszótéri kavarodás
A kerettörténet szerint a játszótéri móka közben az egyik karakter a hátizsákjába helyezett egy tárgyat. A nyomozók feladata, hogy - közös erővel - megkeressék a különböző tárgyakat, és kiderítsék, mi az, ami hiányzik, és ki az, aki elvitte.

2. szint: A tudományos labor rejtélye
A kerettörténet szerint egy kísérlet során rejtélyes módon kitört a vulkán a laborban. A játékosoknak egymással versengve ki kell deríteniük, hogy ki, milyen összetevőkkel indította be a vulkánt, és hol kellett volna lennie a balul elsült kísérlet helyszíne helyett.

A játék fejleszti a gyerekek megfigyelőképességét és koncentrációját, emellett lehetőséget teremt, hogy kipróbálják magukat mind az együttműködést, mind a versengést igénylő társasjátékok területén is.

A doboz tartalma:
- 1 db kétoldalú játéktábla
- 9 db játszótéri játéklap
- 6 db karakterbábu
- 6 db bútorbábu
- 7 db sárga talp
- 7 db fehér talp
- 6 db kék talp
- 3 db dobókocka
- 2 db nyomozói jegyzettömb
- 1 db útmutató.

Játékosok száma: 2-6 fő
Ajánlott korosztály: 4 éves kortól ajánljuk.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Társasjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Cluedo Junior 2az1-ben társasjáték - Hasbro" című hirdetést látja. (fent)