Betöltés...

Katonai hátizsák túrázáshoz, 38 literes kapacitással, 5 rekeszes, fekete

Ár: 8.890 Ft

Katonai hátizsák túrázáshoz, 38 literes kapacitással, 5 rekeszes, fekete 



Ez a katonai/túlélő hátizsák 38 literes kapacitásával mindenki számára kiváló választás! Tökéletes túrázáshoz, kiránduláshoz, utazáshoz, de mindennapi használatra is alkalmas, például iskolatáskának.


A hátizsák 5 rekeszből áll. A fő rekesz cipzárja egészen az aljáig ér, így jelentősen megkönnyíti a be- és a kipakolást. Belül egy kisebb cipzáras zseb és egy hálós rekesz található. A második nagy rekeszben egy kisebb, dupla, bevarrt hálós zseb található 2 rekesszel. Külső felső kis zseb; külső alsó, nagyobb zseb, ebben belül van egy kisebb dupla hálós zseb, 5 résszel. A hátizsák külső oldalán található egy tépőzáras rekesz, amely tökéletesen alkalmas pl. italospalack vagy kulacs szállítására.


A hátizsák hordozórendszerrel rendelkezik, amely gyorskioldó csatokkal ellátott profilozott vállpántokból áll, amely praktikus megoldásként a hátizsák azonnali leoldására szolgál. A stabil hordozást a fokozatmentesen állítható, párnázott vállpántok, egy mellkaspánt és egy levehető csípőöv biztosítja - az öv segít tehermentesíteni a gerincet és a vállakat a hátizsák hordozásakor -, így a teljes súly a csípőre összpontosul. A hátizsák elején, a merevítőkön
és az oldaltáskákon PALS hevedereket használnak, amelyek lehetővé teszik
a felszerelés rögzítését a MOLLE rendszerben, amely további zsebek
felszerelését biztosítják.


Az oldalfalai, alsó és felső részén, 2 állítható, csattal rögzített pánt található - ez a hátizsák összenyomására szolgál. A hátizsák pántjainak megrövidítésével a hátizsák ellapítható, pl. amikor a főrekesz gyakorlatilag üres, és csak a kisebb zsebek vannak megtöltve. Az állítható pántok hasznosak lehetnek a szállított felszerelés, például egy matrac, sátor stb. rögzítéséhez is. A hátizsák a tetején fogantyúval ellátott, amely lehetővé teszi a kézitáskaként való kényelmes hordozást.


A hát rész és a pántok merevítettek, hálóval borítottak, amely átengedi a levegőt, ez nagymértékben csillapítja a rezgéseket is, amely különösen fontos hosszabb túrák során. A hátizsák tartós, vízálló anyagból készült, amely szakadás- és kopásálló. Belülről gumiborítással van ellátva, ami megvédi a víz behatolásától.


Tulajdonságok: 




Típus: katonai/túlélő hátizsák
Túrázástól a napi használatig
Strapabíró kivitelezés
Kopás és szakadásálló
5 rekeszes kialakítás
Vízálló
Szín: fekete
Anyag: nylon / 600D poliészter
Űrtartalom: 38 liter
Méretek: 29×37×50 cm
Súly: 1 kg


A csomag tartalma:



1 db hátizsák
1 db címke (ajándék)




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Katonai hátizsák túrázáshoz, 38 literes kapacitással, 5 rekeszes, fekete" című hirdetést látja. (fent)