Betöltés...

Macskafa, kaparófa, 4 szintes mászóka cicáknak szürke színben, 71 cm

Ár: 11.490 Ft

Macskafa, kaparófa, 4 szintes mászóka cicáknak szürke színben, 71 cm 



A macskakaparó egy olyan különleges hely, amely házi kedvencének pihenő- és játszóhelyet biztosít, továbbá lehetőséget ad karmai élezésére. A macskáknak természetes szükségletük van a kaparásra, hogy ápolják a karmaikat, eltávolítsák a külső réteget és előhozzák természetes ösztöneiket. A macskakaparóhelyek arra is hasznosak, hogy elvonják macskája figyelmét a bútorok, szőnyegek vagy más nem kívánt területek kaparászásáról, továbbá kiváló helyet nyújtanak a pihenésre.


Azzal, hogy macskájának megfelelő helyet biztosít a kaparászáshoz, minimálisra csökkenti a drága bútorok és a lakberendezési tárgyak károsodásának kockázatát otthonában. A kaparófa vonzó kialakításával és anyaghasználatával ösztönzi a macskákat, ezzel eltántorítja őket a nem megfelelő területek kaparásától, ami a macskák és a gazdák számára is előnyös.


A macskakaparó különböző játékelemekkel rendelkezik: platformok, függők, oszlopok, ágy és rejtett területek. Ez a cicákat aktivitásra, ugrálásra, mászásra és felfedezésre ösztönzi, emellett segít fitten tartani őket és megelőzi az unalmat. A kaparófa gyakran a macska kedvenc játék- és pihenőhelyévé válik.


A macskák számára a kaparászás a stressz és a feszültség levezetésének egy formája is lehet. Azzal, hogy macskájának kaparóhelyet biztosít, eszközt ad neki a stressz és a feszültség leküzdésére, különösen olyan helyzetekben, mint a környezet változása, más állatok jelenléte vagy a hosszan tartó magány.


A kaparófa padlója kivételesen puha szőrrel van bélelve, ami garantálja a kényelmes pihenést a háttérben dorombolást. A fa legfőbb előnye a fekvőhely, hogy a cica kényelmesen pihenhessen. 4 szintje minden macska kíváncsiságát kielégíti, és ha mégis unatkozna vadászhat a szalagra szerelt puha labdára/játékra, mely megtámadható és elkapható.


Tulajdonságok: 




Játszó és pihenőhely macskáknak
Aktivitásra ösztönöz
Szín: szürke / bézs
Anyag: MDF lap + kötött műszőrme + kartoncső + kenderkötél
Szintek száma: 4
Az oszlopokon lévő szintek mérete: 29×29 cm
Teljes méret: 71×44×34 cm
Súly: 5,5 kg


A csomag tartalma



Kaparófa
Összeszerelő készlet
Imbuszkulcs




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.28
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Macskafa, kaparófa, 4 szintes mászóka cicáknak szürke színben, 71 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP