Betöltés...

3D utazópárna, nyakpárna, szemellenzővel, füldugóval, utazókészlet, praktikus tárolózsákban, szürke színben

Ár: 3.490 Ft

3D utazópárna, nyakpárna, szemellenzővel, füldugóval, utazókészlet, praktikus tárolózsákban, szürke színben 



Ez a 3D alakmemória funkcióval ellátott nyakpárna a még nagyobb kényelem érdekében használatkor reagál a testhelyzetből adódó nyomásra. Kedvező tulajdonságainak köszönhetően megakadályozza a zsibbadás kialakulását, egyúttal javítja a test vérkeringését is. A párna letétel után visszanyeri eredeti alakját. A hab megakadályozza a mikroorganizmusok és az allergének elszaporodását, valamint a porszemcsék felhalmozódását.


A füldugó és a szemkötő biztosan jól jön nyilvános utazáskor és a zajos közlekedési eszközökön. Ez a „minden az egyben” készlet lehetővé teszi, hogy teljesen elszigetelje magát a környezettől és nyugodtan pihenjen.


Méreteinek köszönhetően a készlet ideális az utazáshoz. Utazás közben gyakran ülve alszunk el, ilyenkor fejünk és gerincünk rossz helyzetben van. A párna nem csak autóval való utazáshoz ideális, hanem tökéletes egy repülőútra, vagy egyszerűen csak otthon ülve egy könyvet olvasva vagy a számítógépen dolgozva is.


Az utazószett a praktikus tárolózsáknak köszönhetően könnyen és kényelmesen szállítható. Nagyon kevés helyet foglal, így akár egy kisebb hátizsákban is elfér.


Tulajdonságok: 




Szín: szürke-fekete
Anyag: PU, poliészter
A párna méretei: 25×14 cm
A készlet méretei a huzatban: 16×11 cm
Súly: 0,34 kg


A csomag tartalma: 




1 db nyakpárna
1 db szemellenző
1 pár füldugó
1 db tárolózsák




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.28
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "3D utazópárna, nyakpárna, szemellenzővel, füldugóval, utazókészlet, praktikus tárolózsákban, szürke színben" című hirdetést látja. (fent)