Betöltés...

Szépségápolási szett kiegészítőkkel, fésülködőasztal lányoknak MCT 9436

Ár: 43.442 Ft

Szépségápolási szett kiegészítőkkel, nagyon szép fésülködőasztal lányoknak, LeanToys, 9436
A szépségápolási készletek olyan játékok, amelyek minden lány számára állandó slágert jelentenek. A különféle kiegészítőkkel töltött öltözőasztalok lehetővé teszik a menyasszonyok és a vőlegények számára, hogy utánozzák idősebb nővéreiket, barátaikat és anyáikat. Ezek a készletek megkönnyítik a sminkes vagy egy gyönyörű modell szerepét. Úgy gondoljuk, hogy ez egy nagyszerű ajándékötlet lányoknak, akik felnőtteknek szánt kozmetikai táskákból vesznek fel tárgyakat, mert a készletben található utánzatokat a gyermekek szem előtt tartásával tervezték - nem mérgezőek és biztonságosak.
A szépségkészletet az EN 71 szabványnak megfelelően gyártják, CE tanúsítvánnyal is rendelkezik. A készlet minden eleme a legapróbb részletekre is odafigyelve, a legmagasabb minőségű műanyagból készült, ami garantálja a biztonságot és a kényelmet a használat során. A készlet minden 3 évesnél idősebb gyermek számára készült.
A lányok egyre inkább érdeklődnek az ékszerek vagy smink segítségével történő szépítés iránt. Ha a kislányod meggyőzi, hogy vásároljon kozmetikumokat vagy különféle dekorációkat, szuper szórakozást adhat neki.
Ez a szépségápolási készlet egy bájos játék fésülködőasztal nőies színekben. Ékszerfiókkal és három részből álló nagy tükörrel van felszerelve. Az oldalakon hercegnők képei vannak. Most a kislányod is hercegnővé válhat.
Úgy gondoljuk, hogy ez egy nagyszerű ajándékötlet azoknak a lányoknak, akik szeretnék másolni anyukájukat, vagy modell akarnak lenni. A fésülködőasztalt borító pasztell, türkiz és rózsaszín színek könnyen illeszkednek bármely gyermek szobájába.
A készlet tartalma:
- elemek a fésülködőasztal összeszereléséhez, t
- matricák az öltözőasztal díszítésére,
-hajszárító
- hajfésű
- három körömlakk
- Három gyűrű
-két karkötő
-nyaklánc
-két hajtű
-parfüm
-két rózsaszín rúzs
-szék
Fésülködőasztal méretei:
57 cm x 34 cm x 76 cm.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Szépségápolási szett kiegészítőkkel, fésülködőasztal lányoknak MCT 9436" című hirdetést látja. (fent)