Betöltés...

LULILO gyermek fa konyha kiegészítőkkel

Ár: 37.990 Ft

LULILO FAKONYHA MDF KUKETO + KIEGÉSZÍTŐK

Hagyd, hogy a kisgyermeked kihozza belőled a nagyszerű szakácsot!
Minden gyermek szereti és szívesen utánozza szüleit, ezért érdemes gondoskodni arról, hogy közben fontos házimunkákat tanuljanak!
Anagy és gyönyörűen kialakított konyha játékra ösztönöz, és a kis szakács nem akar majd elszakadni a főzéstől!
Trendiszíneinek és stílusos kialakításának köszönhetően a konyha nemcsak a kicsiknek, hanem a szülőknek is tetszeni fog. Tökéletesen illeszkedik mind a modern, mind a klasszikus enteriőrökbe.
Sok olyan tulajdonsággal rendelkezik, mint egy igazi konyha, és fel van szerelve mosogatóval, csapteleppel, tűzhely, mikrohullámú sütő, valamint polcok és szekrények! ez a jövőben sokkal könnyebbé és kellemesebbé teszi a valódi konyhában való navigálást.
A tűzhely vezérlésére szolgáló gombok nagyon valósághűek, és hasonlítanak a valódi készülékek gombjaira. A forgatásuk nem igényel nagy erőt, ami megkönnyíti a kisgyermek számára!
A konyhai készlet azon kevesek egyike, amely szárítóállványt is tartalmaz, így gyermekét szórakoztató módon taníthatja meg mosogatni! a legjobb, amikor a kisgyermeked megtanul mosogatni a nehezen törhető edényeken!
A fémmedence könnyen eltávolítható és feltölthető vízzel! hagyja, hogy a kis szakács maga mossa meg a desszerthez szánt gyümölcsöt vagy a vacsorához felszolgált zöldségeket! Így büszke lesz arra, hogy részt vehet az étel elkészítésében, és biztosan jobban fogja értékelni!
A gyerekeknek való főzés nem csak nagyszerű szórakozás! A „főzés“ során a gyermek számos szükséges és fontos készséget tanul meg. és mindezt maximális biztonsággal!
A játékégő kezelője megtanítja, hogyan működnek az igaziak anélkül, hogy megégetnéd magad rajtuk! A kisgyermek könnyedén kezelheti a tűzhely, a sütő és a mikrohullámú sütő használatát, és a keze biztonságban marad!
Hagyd, hogy gyermeked a neki megfelelő helyre rendezgesse az edényeket! Így megtanulja, hogy a saját igényei szerint szervezze a teret, maga gondoskodik a rendről, és megérti annak értékét a munkahelyen!
Az ételek elkészítése nagyszerű szórakozás, ami nemcsak a képzelet dinamikus fejlődését teszi lehetővé, hanem pozitív hatással van a szakács kézügyességére is! A szeletelés, keverés, szitálás és szűrés fejleszti a finommotorikus készségeket, az ujjak pedig erősödnek és precízebbé válnak.
Ez a konyha tökéletes azoknak, akik szeretnek vigyázni a környezetre! Ha fontos Önnek a természet jóléte, válasszon olyan terméket, amely főként fából készült, és így sokszor kevésbé terheli a környezetet, mint műanyag társai! Ha fakonyhát választasz, azzal nemcsak nagyszerű szórakozást nyújtasz gyermekednek, hanem lehetőséget adsz neki arra is, hogy felfedezze a világot úgy, ahogy az nagyobb korában van! Ha a mindennapi élet legapróbb elemeiben is törődünk a környezettel , akkor a természet érintetlen marad.
Ébreszd fel gyermekedben a főzés iránti szenvedélyt! talán a jövőben nagyszerű szakácslesz belőle!

Műszaki paraméterek:
Anyag: mdf, műanyag, fa
Konyhai méretek: 68 cm x 25,5 cm x 85 cm
Magasság a padlótól a tetejéig: 37,5 cm
Tányér átmérő: 11 cm
Tányér: 16,5 cm x 11 cm
hosszúság. evőeszközök: kb. 13 cm
edény átmérője: 9 cm
palack magassága: 8 cm

Csomag mérete: 92 cm x 30,5 cm x 15,5 cm
Konyha kartondobozba csomagolva.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "LULILO gyermek fa konyha kiegészítőkkel" című hirdetést látja. (fent)