Betöltés...

Angol - német tanulójáték gyerekeknek - 112 szókártyával és felolvasó géppel - játékosan és intenzíven fejleszti a beszédkészséget egyszerre két nyelv

Ár: 5.990 Ft

Gyermeke angolt vagy németet tanul? Miért ne tanulhatná mindekettőt? Az oktatási kártyaolvasó segítségével könnyebben és szórakoztatóbban sajátíthatja el mindkét nyelvet. Ez az eszköz forradalmi módon segíti a nyelvtanulást, és sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos módszerek. A termék jellemzői: Anyag: Műanyag, papír Szín: Többszínű Kártyák száma: 112 Tápellátás: 300 mAh akkumulátor Töltési idő: 80 perc Játékidő: 4-5 óra Méretek: Felolvasó gép: 10,7 cm x 9 cm x 2,1 cm Felolvasó gép kijelzője: 4,3 cm x 4,3 cm Kártyák mérete: 9 cm x 6 cm USB kábel (hossz): 20 cm Csomag mérete: 17,7 cm x 9,7 cm x 4,6 cm Nyelvtanulás, ami szórakoztató: Az angol és német tanulás sosem volt ennyire szórakoztató! A játékos oktató készlet interaktív módon segíti a gyerekeket a nyelvek elsajátításában. A kártyákon található szavak mellett illusztráció  segíti a szavak és kifejezések megértését. Könnyű használat: Az olvasót csak be kell kapcsolni, és be kell helyezni a kívánt oktatókártyát. Az olvasó felismeri a kártyát, majd elolvassa a rajta lévő szót és kiejti azt. Így a helyes kiejtést is elsajátíthatjuk. Különböző kategóriák: Az oktatókártyák négy különböző színkódolt kategóriába sorolódnak: Sárga : élelmiszerek, zöldségek és gyümölcsök Lila : családtagok, színek, szakmák, ruhák, természet Zöld : állatok Kék : járművek, tárgyak Hosszú Üzemidő: A felolvasó gépet egy beépített 300 mAh-s akkumulátor táplálja, ami hosszú órákig tartó tanulást és szórakozást biztosít. Az oktatási kártyaolvasóval az angol és német tanulás most szórakoztatóbb és hatékonyabb, mint valaha. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és segítse magának vagy gyermekének az angol és német nyelv elsajátításában ezzel a kiváló eszközzel!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Angol - német tanulójáték gyerekeknek - 112 szókártyával és felolvasó géppel - játékosan és intenzíven fejleszti a beszédkészséget egyszerre két nyelv" című hirdetést látja. (fent)