Betöltés...

Elza hercegnős szépítkező készlet bőröndben kislányoknak - zenélő és világító varázspálcával, fésűvel, tükörrel és ékszerekkel (BBLPJ)

Ár: 8.990 Ft

Szeretnéd, ha kislányod a hercegnők bűvös világába kalandozhatna? Akkor ez a varázslatos kiegészítőkkel ellátott hercegnős ékszerkészlet biztosan elvarázsolja majd őt. Ez a hercegnős ékszerkészlet egy varázslatos kis koffert tartalmaz, amely tele van lenyűgöző játékokkal és kiegészítőkkel. A koffert könnyedén magával viheti bárhova, és a kislányod fantasztikus kalandokba merülhet vele. A készlet tartalmaz egy elegáns kézitáskát, amelybe a kislányod személyes kincseit tarthatja. Emellett találsz benne egy varázspálcát, amely hangokkal kíséri a királylányos játékot. Egy fésű segít abban, hogy a kislányod mindig tökéletesen nézzen ki, és egy tükör, hogy ellenőrizhesse a hercegnői megjelenését. Az ékszerkészletben találsz egy karkötőt, amely tökéletesen illik a királylányos ruhákhoz. Két pár gyönyörű fülbevaló is része a készletnek, amelyekkel a kislányod még elegánsabbá válhat. A nyakláncnak pedig varázslatos hangja van, amely még inkább megeleveníti a mesevilágot. A koffe  a hercegnők eleganciáját és varázsát tükrözi. A méretei 22 cm x 15 cm, így ideális kis a kislányok számára. Az ékszerkészlet anyaga magas minőségű műanyagból készült, így biztonságos és tartós játékot kínál a gyermeked számára. Ne habozz tovább, vásárold meg ezt a varázslatos hercegnős ékszerkészletet, hogy a kislányod a saját hercegnős meséjét élhesse át. Örömet és varázslatot hoz majd az életébe, és garantáltan a kedvenc játéka lesz. A termék kék vagy rózsaszín kofferben érkezik.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Elza hercegnős szépítkező készlet bőröndben kislányoknak - zenélő és világító varázspálcával, fésűvel, tükörrel és ékszerekkel (BBLPJ)" című hirdetést látja. (fent)