Betöltés...

Pandás mosogató készlet gyerekeknek - elemes játék konyhai mosogató szett tányérokkal, evőeszközökkel - 26 x 21 x 20,5 cm (BBLPJ)

Ár: 5.990 Ft

Panda mosogató készlet: a konyhai kalandok új dimenziója gyerekeknek! Képzeld el a gyermeked örömét, amint izgalommal vág bele a konyhai kalandokba a saját panda mosogató készletével! Ez a kreatív és szórakoztató játék nemcsak szórakoztatja, de fejleszti is a gyermeked képességeit. Engedd meg, hogy bemutassam, miért lesz ez a játék a következő kedvencük! Főbb előnyök: Kiváló minőség és biztonság: A panda mosogató készlet kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztonságosak a gyermekek számára. Az elemes játék a kicsik számára ideális méretű, és minden részlete rendkívül kidolgozott, biztonságos játékélményt nyújtva. Kreativitás és szerepjáték fejlesztése: A gyerekek imádnak felnőtteket játszani, és a panda mosogató készlettel a konyhai tevékenységek is bekerülnek a repertoárba. A szerepjáték segíti a kreativitás fejlődését és az érzékek finomhangolását. Teljes konyhai élmény: A készlet tartalmaz egy csapot, tányérokat, evőeszközöket és minden, amire egy kis szakácsnak szüksége van. A gyermekek egy teljes konyhai élmény részesei lehetnek, miközben fejlesztik a különböző alapvető konyhai eszközök ismeretét. Ideális méretek: A panda mosogató készlet ideális méretekkel rendelkezik, hogy a gyermekek könnyedén kezelhessék és magukkal vihessék bárhová. A készlet méretei: 26 x 21 x 20,5 cm. Elektromos működés: A készlet elemekkel működik, így a gyermekek könnyedén belevethetik magukat a konyhai tevékenységekbe. A működő csap és a kiegészítők kihangsúlyozzák a valósághű játékélményt. Könnyen kezelhető: Az egyszerű kialakításnak köszönhetően a panda mosogató készlet könnyen kezelhető. A gyerekek maguk is könnyedén szétszerelhetik és összerakhatják a játékot, fejlesztve ezzel az önállóságukat. Kiváló ajándékötlet: Ha olyan ajándékot keresel, amely nemcsak szórakoztat, hanem fejleszti is a gyermekeket, a panda mosogató készlet remek választás. Kreatív játékélményt biztosít, amely hosszú órákra leköti a kicsik figyelmét. Képzeld el a szeretetteljes mosogatást: A panda mosogató készlet lehetővé teszi, hogy a gyermekek képzeletük segítségével élvezetes mosogatási és konyhai élményekbe merüljenek. Képzeld el, amint büszkén mutatják be a "készült" ételeiket, amit a saját kis konyhájukban alkottak meg. Ideális 3 évesnél idősebb gyermekek számára: A panda mosogató készlet ideális választás 3 évesnél idősebb gyermekek számára, akik imádnak játszani és felfedezni. Biztonságos, szórakoztató és fejlesztő játék egyben! A panda mosogató készlet egy valósághű és interaktív játék, amely a konyhai kalandok iránt érdeklődő gyermekeknek szánt kiváló választás. Fedezd fel a játékban rejlő lehetőségeket, és ajándékozd meg a kicsiket egy olyan élménnyel, amely örökre emlékezetes marad!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Pandás mosogató készlet gyerekeknek - elemes játék konyhai mosogató szett tányérokkal, evőeszközökkel - 26 x 21 x 20,5 cm (BBLPJ)" című hirdetést látja. (fent)