Betöltés...

Parkolóház 5 szintes elektromos felvonó + szőnyeg + 8 gépkocsi

Ár: 14.390 Ft

A "Parkolóház 5 szintes elektromos lift + 8 autó" leírása:

Egy nagy városban található ez a parkolóház, ahol rengeteg autó közlekedik. A cél az, hogy irányítsd a forgalmat, hogy senki se ragadjon a dugóban, és zökkenőmentesen hagyja el a parkolót. Ha baleset történik, a rendőrség és a tűzoltóság a helyszínre érkezik.

A parkolóház összesen 5 szintből áll, ahol az autók parkolhatnak. Az autók egy automata felvonó segítségével juthatnak fel a tetejére. A felvonóban színes fények villognak, hogy kellemesebbé tegyék az utazást.

Ha valami hiba történik, és a felvonó nem működik, akkor kézi vezérléssel is vezetheted az autókat. Az óratorony hanghatásokkal gazdagodott, egy vidám dallam teszi érdekesebbé az időt az autók utasai számára.

Ez a parkolóház órákig tartó szórakozást nyújt. Emellett segíti a gyermek fejlődését, fejleszti a kézügyességet, a logikus gondolkodást és a reflexeket.

A parkolóház modern és esztétikus kivitelezése felkelti a gyermek figyelmét és ösztönzi a játékra. Fantasztikus ajándékötlet minden kis autórajongónak.

A készlet tartalmazza a parkolóházat, 8 autót és egy papír alátétet. A tápegységhez 4 db AA elem szükséges (nem tartozék). A parkolóház anyaga műanyag és a papír alátét.

Ajánlott korosztály: 3 év felett.

Méretek:
- Parkoló mérete: 46cm x 23cm x 42cm
- Szőnyeg mérete: 58cm x 28cm
- Mintaautó mérete: 5cm x 2cm x 1.5cm
- Csomagolási méretek: 36cm x 42cm x 16cm

A termék esztétikus kartondobozban van csomagolva.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 66 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Parkolóház 5 szintes elektromos felvonó + szőnyeg + 8 gépkocsi" című hirdetést látja. (fent)