Betöltés...

Carrera GO Mancs őrjárat Autóverseny pálya

Ár: 30.220 Ft

Carrera GO autó versenypálya. 4,9 m hosszú Chase és Marshall autókkal  a film / sorozat Mancs Őrjárat alapján.  A csomagoláson lévő képtől eltérően más formájú pályákat is építhet.

Jellemzők:

Minden készlet „Turbo Speed" vezérlőt tartalmaz a gyorsabb versenyértAz autópálya összekapcsolható tablettel vagy mobiltelefonnal (a 61664 PitStop játékokon keresztülMinden autó kettős érintkező kefével rendelkezik a jobb tapadás érdekébenMinden autó mágnessel rendelkezikA terminálrendszernek köszönhetően a pálya könnyen összeszerelhetőPontos és stabil kifutópályaKiváló minőségű kivitelezésGarantált vezetési élmény a valódi versenyatmoszférában.1:43 arányú pályarendszerKönnyű össze- és szétszerelés az „Easy to assemble" csavarrendszernek köszönhetően.Stabil kialakítású pályák állítható magasságú támasztékokkal.Piros-fehér nyomtatott padkák az utcai kanyarokbanTartalom: 

1db Mancs őrjárat Chase pályaautó1db  Mancs őrjárat  Marshal pályaautó2db  Sebesség szabályozó1db   Körszámoló pályaelem 1db -  Vezérlő pályaelem1db -  Transzformátor
 A spanyol CARRERA  szó jelentése verseny, és ezt az egyet biztosíthatjuk. Amint kicsomagolja a Carrera logoval ellátott dobozt, feltámad Önben a versenyszellem, és mindegy lesz, hogy milyen pályán és milyen autóval fog versenyezni. Ezt az érzést éli át a széria több ezer rajongója már 1963 óta, mikor a Carrera megépítette az első versenypályáját. Az elmúlt több mint ötven év alatt, a Carrera elérte az abszolút csúcsot a versenypályák, autók és kiegészítők gyártásában. Ma a legminőségibb termékeket kínálja, nem csak a gyermekek, de a felnőttek számára is, akiknek a versenypályák életre szóló hobbivá váltak.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Carrera GO Mancs őrjárat Autóverseny pálya" című hirdetést látja. (fent)