Betöltés...

Babaház Melisa LED 5319

Ár: 43.660 Ft

A teljesen felszerelt babaház minden kislány számára kötelező! Ez a játék lehetővé teszi a gyermek számára, hogy saját, egyedi babaházat készítsen. A ház színes, az összes szoba könnyen megkülönböztethető egymástól. A házat modern, valósághű megjelenés jellemzi - gyermeke bútorokat talál, például ágyakat vagy kádakat. Babái a ház több szobájában élhetnek. A villa elrendezése a következő:
- földszinti fürdőszoba és nappali
- Az első emeleten  egy teljesen felszerelt konyha és étkező
- Tetőtér, hálószoba és gyermekszoba
A ház minden szobája teljesen felszerelt. A konyhában minden megvan, ami szükséges az ételek elkészítéséhez. Mellette az ebédlőben egy nagy asztal és két szék található. Mindezek az elemek remek légkört teremtenek az együtt töltött időre az ételek elkészítése és elfogyasztása közben.
Ha eljött a pihenés ideje, átköltözhetünk a nappaliba, ahol kanapé, fotel és asztal található. Amikor felnézünk az emeletre, találunk egy hálószobát kényelmes emeletes ággyal. A tetőtérben van egy hintalovunk és egy éjjeli lámpánk.
A ház LED világítással rendelkezik, így az esti szórakozás nagyon szórakoztató lesz. A LED-szalagnak van egy elempanelje, amelyben három "AA" elemet kell elhelyezni
GYERMEKKOR - 3 éves kortól szánt játék.
A JÁTÉK MÉRETEI -  90 cm x 59 cm x 33 cm A

csomag méretei: 70,5 x 33,5 x20,5 cm

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Babaház Melisa LED 5319" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: