Betöltés...

Építőipari teherszállító repülőgép 9020

Ár: 14.600 Ft

Szuper ajándék a repülőgép-rajongóknak. Az építőipari gépek számára garázst létrehozó fehér és sárga repülőgép bemutatása megkönnyíti a járművek szállítását építkezésről építkezésre. Csak rakd fel az összes gépet a fedélzetre, és máris indulhatsz. A repülő hosszú estéket tölt majd meg gondtalan szórakozással, fejleszti gyermeke fantáziáját, és ennek köszönhetően gyermeke megtanulja, hogyan repülnek a repülőgépek az égen és hogyan működnek. A játék súrlódó meghajtással rendelkezik, csak nyomd meg a hátulját, engedd előre és élvezd a sebességet. Az 1:64 méretarányban készült, a testvérek és a szülők is örömmel csatlakoznak a szórakozáshoz és a szórakozáshoz.
A repülőgép belsejében az építőipari gépek miniatűr változatait szállíthatod. A repülőgép nyitható oldala és a lépcső lehetővé teszi, hogy az autókat belehelyezd, a repülőgép hátsó része nyitható, így útvonalat alakíthatsz ki az autóknak, hogy elhagyják a fedélzetet. A hang- és fényeffektek növelik a légi jármű vonzerejét, és biztosan senki sem fogja elszalasztani a repülőgépet útközben - erről négy sárga gomb gondoskodik. A játék tetején található fogantyú lehetővé teszi a kényelmes siklást az égen.
A készlet a következőket tartalmazza:
- repülőgép építőgép garázs
- kotrógép, betonkeverő, buldózer
- útjelző táblák
A kis járművek járműveinek méretei:
kb. 7,5 cm x 3 cm x 4 cm
Repülőgép méretei:
repülőgép: 30 cm x 27 cm x 16 cm
A játékcsomagolás méretei:
mérete: 46 cm x 31,5 cm x 14 cm
A bemutatott modell repülőgép tanúsított, tartós anyagból készült, amely a részletekre való odafigyeléssel együtt garantálja a biztonságos játékot és a gyakori használatot is kibíró minőséget.
A repülőgép három 1,5 V-os AA elemmel működik, amelyek nem tartoznak a készlethez. A játék CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és gyermekbiztos, robusztus és tartós anyagból készült, amely hosszú élettartamot garantál. A terméket 3 évesnél idősebb gyermekek számára tervezték.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Építőipari teherszállító repülőgép 9020" című hirdetést látja. (fent)