Betöltés...

Space Gun céllövő játék - mágikus, foszforeszkáló és lebegő célpontokkal, játék fegyverrel, rengeteg tölténnyel (BBJ)

Ár: 9.490 Ft

Ha szeretnéd, hogy gyermekeid aktívabban töltsék szabadidejüket, és közben fejlesszék a koordinációjukat és reflexeiket, akkor ne keress tovább! A lebegő labdás céllövő készletünkkel garantáltan lefoglalod őket, és együtt tölthetitek a szabadidőt a családdal vagy barátokkal. Ez az 2in1 foszforeszkáló célba lövő szett minden korosztálynak szórakozást és kihívást nyújt.

A készlet minden szükséges eszközt tartalmaz, hogy a játék sikeres legyen. Egyszerűen helyezd az oszlopok végére a labdákat, kapcsold be a gépet, és a labdák lebegni kezdenek. A beépített kompresszor segítségével az erősséget minden labdánál külön szabályozhatod, így minden játékosnak igazodik az erőssége a képességeihez. A szivacslőszer és habgolyók teljesen biztonságosak, és garantálják, hogy senki sem sérül meg játék közben.

Ha a lebegő labdás céllövő készletet választod, akkor nem csak egy játékot, hanem egy teljes élményt kapsz. A céltáblák és levegőoszlopok sötétben foszforeszkálnak, így még éjszaka is jól láthatóak. A játék másik funkciója, a gyakorló mód, ahol a golyókat céltáblákra lőheted. A céltábla-gépet 4 db AA elemmel, vagy a csomagban található kábel segítségével USB tápellátásról is működtetheted. A készlet tartalmaz matricákat is, amivel a céltáblák személyre szabhatók.

Tulajdonságok:
1 db céltábla-gép 26 x 30 cm1 db pisztoly5 db szivacslőszer10 db habgolyó5 db céltábla5 db légoszlopMatricák4 db AA elemmel vagy USB kábelen keresztül működik (az elemek és a 220v adapter nem tartozék)
Ne habozz tovább, válaszd a lebegő labdás céllövő készletet, és garantáltan jó időtök lesz! Ez az 2in1 foszforeszkáló célba lövő szett nem csak a gyermekeknek, hanem a felnőtteknek is élvezetes időtöltést kínál. Szerezd be most, és tapasztald meg a szórakozást és kihívást, mely mindenkit kikapcsol.

Design az aktuális készlet szerint változhat.

Illusztrációs videó egy hasonló termékről:

https://www.youtube.com/watch?v=9U88Mv4VV1E

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Space Gun céllövő játék - mágikus, foszforeszkáló és lebegő célpontokkal, játék fegyverrel, rengeteg tölténnyel (BBJ)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: