Betöltés...

Mini léghoki asztal és készlet gyerekeknek, elemes ventilátorral, hordozható

Ár: 6.990 Ft

Mini léghoki asztal és készlet gyerekeknek, elemes ventilátorral, hordozható 



A léghoki egy rendkívül szórakoztató játék gyerekek és felnőttek számára egyaránt kiváló időtöltés. Nagyon izgalmas, dinamikus és pörgős játék, melyben a gyors reflex-mozdulatok és villámlépések garantáltan száműzik az unalmat. A népszerű léghoki mini változata lehetővé teszi, hogy otthonában és bármikor élvezhesse a szórakozást.


A léghokiszett egy asztalból, 2 ütőből, 2 korongból és 2 kapuból áll. Kompakt méretének és könnyű súlyának köszönhetően az asztalt könnyen magával viheti bárhová, pl. barátokhoz, a kertbe vagy akár a nyaralásra. A játék strapabíró fából és műanyag keverékéből készült, ami hozzájárul a játék tartósságához, és garantálja a hosszú ideig tartó használatot.


Két játékos számára készült, a cél a korongot egy speciális "ütő" segítségével az ellenfél kapujába juttatni. A játékfelület egy táblából áll, amely számos kis lyukkal van ellátva. Ezeken keresztül áramlik a levegő a palánk alatt elhelyezett ventilátorból, amely olyan felületet hoz létre, amelyen a korong szinte súrlódás nélkül siklik.


Az elektromos ventilátor a léghoki lelke, amely egyenletesen fújja a levegőt a teljes játékfelületre, hogy a lehető legkényelmesebb és legigazságosabb játékot biztosítsa. A ventilátor 8 db AA elemmel működtethető.


A szabadidős léghokiban a szabályok a játékosok közti megegyezéstől függnek, így különböző variációk léteznek. Például egy gól csak akkor lehet érvényes, ha a peremről lepattan, vagy fordítva, egy ilyen gól nem érvényes. A játékos nem tolhatja át az ütőt az ellenfél térfelére. A játékot addig játsszák, amíg az ügyesebb játékos el nem éri a megadott számú gólt. A szabályok azonban tetszés szerint módosíthatók.


Az izgalmas szórakozás mellett a játéknak fejlesztő funkciója is van, különösen gyermekek számára. Sok pozitív élményt garantál, valamint lehetőséget biztosít az egészséges versengésre és a motoros készségek fejlesztésére is. A gyermek tökéletesen gyakorolja a reflex-mozdulatokat, valamint fejleszti a szociális és kommunikációs készségeit.


Tulajdonságok: 




Ügyességi játék
Kompakt méret
Hordozható
Játékosok száma: 2
Ajánlott korosztály: 6+
Anyag: fa, műanyag, filc
Ventilátoros léghajtás
Tápellátás: 8 db AA elem (nem része a csomagnak)
Méretek: 56×31×9,5 cm
Súly: 1,87 kg


A csomag tartalma:



1 db játékasztal
2 db ütő
2 db korong
2 db kapu
2 db találatszámláló




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.07
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Mini léghoki asztal és készlet gyerekeknek, elemes ventilátorral, hordozható" című hirdetést látja. (fent)