Betöltés...

Hot Wheels Monster Trucks Tiger Shark távirányítós kisautó

Ár: 34.020 Ft

Hasíts és mássz át mindenféle tájakon a Hot Wheels Monster Trucks HW Unstoppable Tiger Shark autóval! Ez a távirányítós Monster Truck szörnyeteg a HW Terrain Stomp technológiájával átgázol a füvön, sziklákon, aszfalton és még a Hot Wheels autókon is! (További autók külön megvásárolhatók.) A mellékelt USB-kábellel 25 perc játékidőre tölthető fel, 100 láb hatótávolsággal. Indulj vadállat módba vad kerekezésekkel, masszív stabilitással és megállíthatatlan erővel.

A Hot Wheels Monster Trucks HW Unstoppable Tiger Shark R/C a HW Terrain Stomp technológiának köszönhetően kegyetlen ragadozóként támad a terepeken, amely meghódítja a padlót, a sziklákat, a füvet és még sok mást is!Az innovatív kialakításnak és a nagy, túlméretezett Tread Attack gumiknak köszönhetően ez a Tiger Shark egy üvöltő tigrist utánozva "tapos" a különböző felületeken.Ez a rendkívül részletes, 1:15 méretarányú jármű teljes funkcionalitású távirányítóval, USB-töltéssel és akár 6 MPH sebességgel is rendelkezik.A gyerekek és a Monster Trucks Live rajongói újrajátszhatják kedvenc Tiger Shark akciójeleneteiket a sorozatból, és a 2,4 GHz-es frekvenciának köszönhetően más R/C járművekkel együtt is használható probléma nélkül. (A további járművek külön megvásárolhatók.)A Hot Wheels Monster Trucks HW Unstoppable Tiger Shark R/C epikus ajándék minden R/C rajongónak és 4 éves és idősebb gyerekeknek.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Hot Wheels Monster Trucks Tiger Shark távirányítós kisautó" című hirdetést látja. (fent)