Betöltés...

Távirányítós mezőgazdasági traktor 2,4 G gumikerekek 12576

Ár: 11.980 Ft

Távirányítós mezőgazdasági targonca 2,4 G gumikerekek
A tanyasi játékok remek szórakozást nyújtanak minden gyermek számára. A hatalmas, hangos gépek remek szórakozást nyújtanak ahhoz, hogy közelebb kerüljünk a falusi élethez. A farmról származó játékok azonban gyakran kicsik vagy egyszerűen unalmasak a világon. Ez azonban nem mondható el egy ekével ellátott távirányítós traktorról.   A traktorunk jól néz ki, és a kisgyermek maga irányíthatja őket! Ennek köszönhetően megismeri a mezőgazdasági gépeket, és képes lesz saját gazdaságot létrehozni. És jól szórakozott vele! 
Az elülső piros-fehér traktoron villástargonca található, ami a való életben segít a nehéz tárgyak felemelésében és más helyre való áthelyezésében. A traktor 1:24 méretarányban készült, tehát úgy néz ki, mint az igazi.
Az egész készlet kiváló minőségű műanyagból készült, konstrukciója mentes az éles elemektől és végektől. A jármű forgó, futófelülettel ellátott gumikerekekre lett felszerelve. Az egész utastér ugyanolyan módon reprodukálódik, mint a valódi megfelelője. 
A távirányító kezelése nagyon egyszerű - ezt megkönnyítik az első lámpák felkapcsolásáért felelős gombokon található képi jelölések, amelyek lehetővé teszik az esti szórakozást. Ezenkívül előre, hátra, oldalra is kormányozhatja. Működési frekvenciája 2,4 GHz. Formájának köszönhetően a távirányító kényelmes a kézben, használata pedig intuitív.

Traktor méretei:
28cm x 10cm x 11cm 
Pilóta méretei:
11cm x 9cm x 5cm 

Csomag méretei:
38 cm x 17 cm x 16 cm 
A játék 3,7 V-os 500 mAh-s elemet tartalmaz a traktorba szerelve, míg a távirányítóhoz két darab 1,5 V-os AA elem szükséges, nem tartozék. A jármű CE tanúsítvánnyal rendelkezik és megfelel az EN 71 szabványnak is.A játék minden  3 év feletti gyermek számára készült, zöld-fehér dobozba csomagolva nyitott üvegházzal.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Távirányítós mezőgazdasági traktor 2,4 G gumikerekek 12576" című hirdetést látja. (fent)