Betöltés...

Távirányítós cápa élethű mozgással

Ár: 12.000 Ft

A távirányítós cápa élethű mozgással egy szórakoztató és vicces játék, amely ideális arra, hogy megnevettessen és elkápráztasson barátaidat a vízparton vagy a medencében. Ez a játék nemcsak szórakoztató, hanem fejleszti a kicsik szem-kéz koordinációját és ügyességét is, miközben észrevétlenül tanulnak és játszanak.

Főbb Jellemzők:

Élethű Mozgás: A cápa élethű mozgása lenyűgöző hatást kelt, mintha egy valódi cápa úszna a vízben. Ez a látványos és vicces játék garantáltan fokozza a szórakozást a vízparton vagy a medencében.

Távirányító Vezérlés: A mellékelt távirányító segítségével könnyedén irányíthatod a cápát, meghatározva, hogy mennyire gyorsan és milyen irányba ússzon. A távirányító vezérlése egyszerű és felhasználóbarát.

Vízparti és Medencei Használat: A játék otthon is használható a kádban, valamint kiváló szórakozást nyújt a strandon, a medencében vagy akár tóban is.

Korosztály: A játék már 3 éves kortól ajánlott, így a kicsik is élvezhetik a vízben való irányítást és szórakozást.

Fejlesztő Jelleg: A játék a szórakozás mellett fejleszti a kicsik szem-kéz koordinációját és ügyességét is.

Tápellátás: A cápa tölthető akkumulátorral rendelkezik (tartozék), míg a távirányítóhoz 2 db AA elem szükséges (nem tartozék).

Univerzális Kikapcsolódás: Nemcsak gyermekeknek, hanem a gyereklelkű felnőtteknek is kiváló kikapcsolódást nyújt.

Méretek:

Hossz: 33 cm
Szélesség: 15 cm
Magasság: 8 cm
A távirányítós cápa élethű mozgással egy fantasztikus és szórakoztató játék, amely garantáltan mosolyt csal az arcokra és emlékezetessé teszi a vízi élményeket. Könnyedén vezérelheted és élvezheted a mókát a vízben, legyen az a kádban vagy a nyári kikapcsolódások alkalmával.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Távirányítós cápa élethű mozgással" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: