Betöltés...

Millennium Chess Classic Element Interaktív Sakk vezérlőmodul

Ár: 116.620 Ft

MILLENNIUM Exclusive & Supreme Tournament sakktáblákhoz: A sakkszámítógép modul a két klasszikus motorral!
Az elegáns, valódi fából készült új „Chess Classics Element” vezérlőmodullal felszerelheti MILLENNIUM érzékelőtábláját alakfelismeréssel két legendás sakkprogrammal: Johan de Koning „The King” és Richard Lang „ChessGenius” programjával.
A két programot most először lehetett egy készülékben kombinálni, a váltás egyszerűen a start menün keresztül történik, a bosszantó dugulás megszűnik. Ezen kívül a két sakkprogram 9 tárolóhelyet oszt meg a lejátszott játékok számára – így az egyik motorral játszhat, majd a másikkal elemezhet.
A mellékelt programok szoftverfejlesztésünk jelenlegi állásán alapulnak:
A "The King" egy kényelmi módot tartalmaz önadaptáló készségszintekkel, valamint az Elo szintekkel, amelyek segítenek felmérni saját készségszintedet. Szakértői módra váltva akár 2500 ELO-val is felveheti a versenyt egy „elektronikus sakknagymesterrel”, és még saját személyiségét is konfigurálhatja.
A legújabb verzióban a "ChessGenius" reménytelen helyzetben nemcsak feladhatja játékát, hanem döntetlent is kínálhat. A motor méltán tekinthető a számítógépes sakk abszolút klasszikusának, és többek között 2 nyitókönyvtárat és 7 további speciális könyvet kínál, amelyekkel olyan népszerű nyitásokat gyakorolhatsz, mint például a Queen's Gambit.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Társasjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Millennium Chess Classic Element Interaktív Sakk vezérlőmodul" című hirdetést látja. (fent)