Betöltés...

Műhely szerszám készlet gyerekeknek 48db.

Ár: 3.690 Ft

Közismert tény, hogy a szülők példaképek a gyerekek számára - így a felnőttek figyelése és utánzása nagyon fontos számukra. A kisgyermekek is gyakran szeretnek segíteni a házimunkában és a ház körüli egyéb munkákban. Éppen ezért a játékszerszámok remekül kielégítik a gyermek kíváncsiságát, amely biztosan felmerül, amikor a szülő valódi szerszámokat használ.

HATALMAS SZÁMÚ TARTOZÉK A HOSSZÚ JÁTÉKIDŐHÖZ!

A barkácskészletben rengeteg olyan tartozék található, amelyek minden ezermesteri játékhoz hasznosak lesznek. A játékszerszámok élénk színűek és megtévesztően hasonlítanak a valódiakra, mindez a kisgyermekek aktív játékra ösztönzi őket

A készlet különböző játékforgatókönyvek létrehozására ösztönöz. Egy kis házfelújítás? Mit szólnál a saját műhelyedhez, ahová a vevők jönnek? Készülékek javítása? Csak a képzelet szab határt - az ügyfelek kedvükre barkácsolhatnak és javíthatnak!

BIZTONSÁGOS SZERSZÁMOK GYEREKEKNEK!

A készletben található összes szerszámot a kicsikre gondolva alkották meg, így teljesen biztonságosak számukra! És minden egyes elem kiváló minőségű műanyagból készült, így a valódi szerszámokhoz hasonlóan ezek is hosszú ideig szolgálhatnak!

A készlet tökéletes ajándék lesz minden kis barkácsolónak, aki arról álmodik, hogy ezermester lesz, vagy szeret segíteni a házi javításokban. Remek választás a kis mérnököknek!

3 éves kortól ajánlott.

TERMÉKINFORMÁCIÓK:

MŰSZAKI PARAMÉTEREK:


alkatrészek száma: 48
Anyag: műanyag


MÉRETEK:



Kombinátorok: 15 cm x 6 cm x 1 cm
Kalapács: 15.5 cm x 8.5 cm x 2.5 cm
Csavarhúzó: 13 cm x 10 cm x 4 cm
Csavarhúzó: 5 cm x 1 cm
Lyukas talp: 16 cm x 8,5 cm x 8 cm
Csomagolás: 24,5 cm x 18,5 cm x 13,5 cm




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.02
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Műhely szerszám készlet gyerekeknek 48db." című hirdetést látja. (fent)