Betöltés...

Malibu residence – ecotoys fa babaház

Ár: 52.200 Ft

? Malibu Residence - Ecotoys Fa Babaház ?
Ismerje meg a Malibu Residence babaházat az Ecotoys-tól, amely egyedülálló, fa kivitelű játék, tökéletes választás minden kislány számára, aki órákon át szeretne szórakozni. A ház tökéletesen alkalmas nagyobb méretű babák számára, akik igazi palotában érezhetik magukat.

A termék nemcsak a megmunkálás pontosságával készült, hanem a gyermek biztonságos játékával is, amit bizonyítványok is igazolnak. A ház összeszerelése egyszerű - minden részletet gondosan becsomagoltak, és a világos képes útmutató segítségével gyorsan és hatékonyan összeállítható (összeszerelési idő körülbelül 60 perc).
Nagyszerű Szórakozás
A ház 3 önálló szinttel rendelkezik, összesen 4 szobával, amelyek tökéletesen utánozzák egy valódi lakóház hangulatát. A mozgatható lift a babák számára további szórakozást nyújt.

Minden szoba más stílusban készült, a bútorokat a szoba jellegéhez és céljához igazítva. A készlet 10 darab bútort is tartalmaz, amelyeket korlátozások nélkül lehet mozgatni. Minden bútordarab kézzel készült, nagy figyelmet fordítva a részletekre és a legmagasabb minőségi kivitelezésre, valamint arra, hogy ne legyenek éles szélek, amelyek a gyermek biztonságát szolgálják.
️ Stabil, 3 Szintes Szerkezet ️
A babaház méretei: 87 cm x 32 cm x 114 cm (szélesség x mélység x magasság). A ház nagyobb babák számára készült, az első és a második emeletet lépcsők kötik össze. Az első emelet magassága körülbelül 35 cm, míg a padlástérben a ház teteje különlegesen profilozott a könnyű hozzáférés és a kényelmes játék érdekében, a padlástér magassága körülbelül 42 cm.
️ 4 Független Szoba, Minden Szoba Más Stílusban ️

Fürdőszoba,
Konyha,
Tágas nappali étkezővel,
Hálószoba,
A Malibu Residence emellett egy kis terasszal is rendelkezik a legfelső szinten.

Lift: Mert a Kommunikáció Az Alap
A Malibu Residence nemcsak modern tervezésű és exkluzív bútorokkal rendelkezik, hanem egy valódi mozgatható lifttel is, amely az első emeletet köti össze a második emelettel. A babák emeletek közötti szállításának játéka soha nem ér véget!
10 Darab Fa Bútor Készlet

Konyhapult székkel, kád és WC,
Kanapé és fotel,
Ágy lámpával,
Tükör és virág a teraszra.

Ajándék az Ecotoys-tól
Minden házhoz tartozik egy nagy baba gyönyörű ruhában! A baba magassága körülbelül 28 cm, tökéletes a rezidencia méretéhez.
Specifikáció

Magasság: 114 cm
Szélesség: 87 cm
Mélység: 32 cm
Bútordarabok száma: 10 darab
Összeszerelési idő: körülbelül 60 perc
Korosztály: 3 éves kortól
Tanúsítványok: CE, EN71, SGS
Csomag méretei: 58 x 15 x 91 cm, barna kartondoboz
Súly: 15,8 kg
Termékkód: 4118


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Malibu residence – ecotoys fa babaház" című hirdetést látja. (fent)