Betöltés...

Távirányítós harckocsi készlet War Tank RC Battle Infravörös 393

Ár: 32.790 Ft

Távirányítós harckocsi készlet War  Tank RC Battle Infravörös 
 
A két távirányítós harckocsiból álló készlet ideális ajánlat a katonai szórakozás szerelmeseinek. Mindegyik tartály lenyűgöző hosszúságával, akár 44 cm- rel is lenyűgöz . A távirányító lehetővé teszi a jármű mozgásának teljes irányítását, valamint a 300 fokban elforgatható irányítótorony pontos kormányzását .
A tankok fejlett harcrendszerrel vannak felszerelve, amely izgalmasabbá teszi a játékmenetet. Mindegyikük rendelkezik célzólámpákkal, amelyek valósághűbbé teszik a szimulált csatát. A rendszer precíz lövéseket tesz lehetővé, és az ellenségre sújtott találatot a jármű hátulján található négy „élet” jelzőfény egyikének eltompítása jelzi.
A különböző működési frekvenciák lehetővé teszik két játékos egyidejű játékát, ami tovább növeli a játék vonzerejét. Mindegyik tankot három lövést lehetővé tevő szórópisztollyal és egy erős ágyúval szereltek fel, amely egyetlen pontos lövéssel kikapcsolja az összes ellenséges fényt. A játék akkor ér véget, amikor az egyik tank mind a négy "életét" elveszti. A járművek vezérlése a készletben található távirányítóval történik.
Az igazi valósághűséget a puha gumitalpú lánctalpas alváz biztosítja, amely kiváló tapadást garantál különféle felületeken. Ezenkívül a csodálatos hangeffektusok szó szerint a csatatérre késztetik a résztvevőket. A motor hangjai, a fegyverlövések és a géppuskák tüzelése intenzív atmoszférát teremt, minden csatát felejthetetlen élménnyé téve. Ez a harckocsikészlet nem csak játék, hanem igazi stratégiai kihívás minden katonai rajongó számára.
 
A tartályt hat újratölthető elem táplálja, melyeket a készlet tartalmazza, míg a távirányítót két darab 1,5V-os AA elem táplálja, melyeket a készlet nem tartalmaz. 
 
Műszaki adatok:
- maximális sebesség 7-8 km/h
- 6x 7,2V 700mAh akkumulátoros tápegység
- töltési idő akár 3 óra 
- munkaidő akár 40 perc.
- frekvencia 2,4 GHz
- harci távolság 3 m
- 20 m-ig hatótávolság 
- Távirányító tápellátása: 2x AA 1,5V elem
- Gumi tanklánctalp
- Tankhordó tüzelésű infravörös
- előre-hátra vezetés
- jobbra-balra fordulni
- lövés
- torony forgása 300*
- 360* forgás 
- tartály súlya 779 g
- tartály méretei 44 cm x 17 cm x 16 cm 
- a távirányító méretei 16 cm x 10 cm x 4 cm 
- csomagolás mérete 70 cm x 31 cm x 19 cm 
 
 
A készlet tartalma:
- 2 tartály barna és zöld színben, terepszínű motívummal
- két távirányító
- két akkumulátortöltő
- két készlet 7,2V 700mAh akkumulátor
- két tankhajó
- használati utasítás
- eredeti csomagolás 
 
 
 
 
 


CE tanúsítvánnyal  rendelkezik és megfelel az  EN71 szabványnak .  A játék 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült .



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Távirányítós harckocsi készlet War Tank RC Battle Infravörös 393" című hirdetést látja. (fent)