Betöltés...

Távirányító Off-Road Car R/C 1:24 barna-zöld 17177

Ár: 15.020 Ft

Távirányító Off-Road Car R/C 1:24 barna-zöld
Bemutatjuk távirányítós terepjáró modellünket 1:24 méretarányban, dinamikus barna és zöld színben. Ez nem csak egy jármű, hanem egy kalandos gép, amely a gumikerekeknek és a lengéscsillapítóknak köszönhetően a legkülönfélébb terepen is képes megbirkózni, amelyek még nehéz körülmények között is zökkenőmentesen haladnak.
Az innovatív négykerék-hajtás kiváló stabilitást és tapadást biztosít, lehetővé téve a gördülékeny mozgást. A lengéscsillapítókészlet nemcsak izgalmassá, hanem kényelmessé is teszi a vezetést az autó és a távoli sofőr számára.
Az akár 20 km/órás sebességet is elérő autó nem csak hatékonyságával nyűgöz le, hanem izgalmas adag adrenalint is biztosít. A precíz, 2,4 GHz-es távirányítóval vezérelt jármű azonnal reagál a parancsokra, így biztosítva a teljes irányítást minden mozdulat felett.
Az off-road modell nem csak remek szórakozás, hanem lehetőség a koordináció és a reflexkészség fejlesztésére is a távirányítós járművek fiatal rajongóiban. A mozgás teljes skáláját kínálja, így lenyűgöző pontossággal fordulhat, gyorsíthat és fékezhet.
Biztosítsa gyermekének vagy saját magának kalandokkal és izgalmakkal teli szórakozást ezzel a távirányítós terepjáróval. Páratlan élmény ez az autózás és az off-road kihívások szerelmeseinek!
Az autó méretei:
21,5 cm x 14 cm x 10 cm
Távirányító méretei:
18cm x 15cm x 5cm
A csomag mérete:
32 cm x 19 cm x 16,5 cm
CE tanúsítvánnyal rendelkezik , és megfelel az EN71 szabványnak. 6 évesnél idősebb gyermekek számára készült.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Távirányító Off-Road Car R/C 1:24 barna-zöld 17177" című hirdetést látja. (fent)