Betöltés...

75 részes kreatív játék születésnapi torta szett - süteményekkel, evőeszközökkel, világító játék gyertyával és hangeffektekkel (BB-4504)

Ár: 7.490 Ft

Gyönyörű, valósághű torta, mely minden gyermek tetszését elnyeri. Remek játék születésnapi zsúrokra! A készlet 75 részes, melyeket kreatívan, számos variációban, egyéni ötletek alapján lehet elrendezni. A torta feldíszítésével, fantáziadús ötletekkel a gyermek igazi cukrásszá válhat! Az elkészült tortát fel is szeletelheti, és a tányérok segítségével fel is szolgálhatja a vendégeinek. A színes születésnapi torta 6 részből áll, a torta szeletei tépőzárral kapcsolódnak egymáshoz, így könnyedén szétválaszthatók (szeletelhetők.) A szeleteléshez a készletben található egy műanyag kés is. A színes születésnapi torta fejleszti a kreativitást, a képzelőerőt, és a kézügyességet is. Az élményt fokozza a tortán lévő interaktív gyertya, mely világít, és az elfújást követően éljenző hangot ad! A torta a kiegészítő elemeivel kiváló szórakozást biztosít a gyermekeknek. Születésnapi torta szeleteléshez 75 kiegészítő egy fantasztikus készlet egy kis cukrásznak. A tortát tépőzárral rögzítjük, aminek köszönhetően a gyerkőc késsel “felvághatja” a finomságokat, majd újra összerakhatja. A tortán interaktív gyertya található. Amikor a gyerek belefúj, tapsot fog hallani. A készlet tartalmaz még tányérokat, evőeszközöket és még sok más olyan elemet, amelyek segítségével tökéletesen átérezheted a buli hangulatát vagy a díszítő finomságokat. A játék fejleszti a kézi készségeket és a képzelőerőt. Fejleszti a kézügyességet és a képzelőerőt A gyertya a megnyomása után kigyullad és elkezdi játszani a születésnapi dallamot Darabjai tépőzárral rögzülnek Leírás: tanúsítvány: CE, EN71 életkor: 3 éves kortól tápellátás: 3 x LR44 elem (tartozék) torta méretei (átmérő/magasság): 15 x 8 cm készlet súlya: 350 g súlya csomagolással együtt: 500g A készlet tartalma: A torta és a díszítőelemek (összesen 37 darab elem) Egy színes rolád  (szintén tépőzár kapcsolja össze a szeleteit és a hozzá tartozó elemeket) újabb 12 darab elem Fagylalt egy kehelyben  (újabb 12 darab elem)

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "75 részes kreatív játék születésnapi torta szett - süteményekkel, evőeszközökkel, világító játék gyertyával és hangeffektekkel (BB-4504)" című hirdetést látja. (fent)