Betöltés...

Színes, fából készült, 32 részes játék szerszámkészlet praktikus kinyitható tárolóban - készségfejlesztő gyermek barkács felszerelés (BB-9367)

Ár: 10.990 Ft

Sok részből álló mini barkácskészlet.  Kiváló meglepetés az örökmozgó, barkácsolást kedvelő gyermekeknek. Fantasztikus szerszámkészlet egy praktikus hordozótáskában minden barkácsolásra vágyó kisember számára. A készlet fejleszti a kézügyességet, a képzelőerőt, felelősséget és a szorgalmat tanít. Nagyon jó móka: a szerszámok működőképesek – a fúrónak van egy forgófúrója (nem igényel akkumulátort), a kulcs állítható, a kézifűrész mozgatható és a készletből származó csavarok csavarhúzóval becsavarhatóak. A dobozban a megfelelő szerszámokon kívül olyan kiegészítők is találhatók, mint például lyukakkal ellátott falapok, anyák és csavarok. Egy kis barkácsoló egyszerű konstrukciókat készíthet belőlük, amelyeknek köszönhetően   fejlesztheti kézi és motoros készségeit,  valamint   serkentheti a képzeletét . A gyermekek szívesen javítanak majd meg mindent a ház körül és ügyes kis segítői lesznek apának vagy a nagypapának. A játék hosszú időre hasznos időtöltést biztosít a gyermekeknek. A termék előnyei: fejleszti a kézügyességet nagyon nagy készlet ökológiai ellenáll a sérüléseknek A termék jellemzői: ajánlott életkor: 3+ tanúsítványok: CE, EN 71 anyaga: fa méretek: 8 x 20 x 30cm készlet súlya: 1,2 kg Videó a termékről: https://www.youtube.com/watch?v=vdbqmRfrxKY&list=PLoMZZXGNeCaX47ea7yvqbbDp9zIMn6EFZ&index=10

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Színes, fából készült, 32 részes játék szerszámkészlet praktikus kinyitható tárolóban - készségfejlesztő gyermek barkács felszerelés (BB-9367)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: