Betöltés...

Összecsukható, hordozható ruhásszekrény babaházba - akasztókkal, ruhákkal, táskákkal, cipőkkel, rózsaszín szín (BB-20585)

Ár: 5.990 Ft

Gyermeke szereti felöltöztetni a babáját? Kitalálja a legdivatosabb ruhákat, hogy megteremtse saját stílusát?  Babakészlet ruhásszekrénnyel, amely hordozható, és bárhová magával viheti. Mutasd meg szeretteidnek, vagy győzd meg a barátodat, hogy együtt szórakozzanak. A csodálatos ruhásszekrény sok kincset tartalmaz, ami a kislánynak tetszeni fog. Sok meglepetés található benne. Belül egy tükör festőhellyel, a másik rész a kiegészítők, ruhák felakasztására, és egy fiók az apróságok elrejtésére. A szekrény belsejét kitöltő matricák tökéletesen passzolnak a lányszobába, és a kislány kedvenc játéka lesz. LEÍRÁS: rózsaszín szín nyitott: igen anyaga: műanyag méretei: 34 x 19 x 7 cm súlya: 607 g súlya a csomagban: 700g TARTALMA: ruhásszekrény 2 akasztó 2 ruha 3 pár cipő 3 táska nyaklánc  

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 49 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Összecsukható, hordozható ruhásszekrény babaházba - akasztókkal, ruhákkal, táskákkal, cipőkkel, rózsaszín szín (BB-20585)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: