Betöltés...

Interaktív, oktató és készségfejlesztő matematikai majom figurás mérleg játék - figurákkal, kártyákkal, számokkal (BB-16947)

Ár: 7.990 Ft

Ez a mérlegjáték fantasztikus kihívás lesz gyermeked számára! Amellett, hogy megtornásztatja az agy fogaskerekeit, fejleszti a gondolkodást és a logikai készséget is. Ezen felül fokozza a problémamegoldókészséget szórakoztató keretek között. A játék célja a számok, matematikai műveletek gyakorlása, megismerése. Előkészületek: Először ki kell választani, milyen színű kártyákkal játszunk: • zöld kártyák /első szint/ - szám felismerés • lila kártyák /második szint/ - számolás • kék kártyák /harmadik szint/ - összeadás Ezután keverjük össze a kártyákat, és színnel felfelé tegyük őket a játéktér közepére. Majd helyezzük mellé a mérleget, a majomfigurákat és a számokat. Játék menete: Első szint, zöld kártyák. A kártyán egy számot és ugyanannyi darab majmot lehet látni. Ahhoz, hogy egyensúlyban legyen a mérleg, az egyik tányérba a megfelelő számot, a másikba a megfelelő számú majom figurát kell tenni. Második szint, lila kártyák. A kártyán majmokat lehet látni, vagy egy számot. Értelemszerűen, itt is az egyik tányérba a megfelelő számot, a másikba a megfelelő számú majom figurát kell tenni. Harmadik szint, kék kártyák. A kártyán egy összeadást lehet látni, ami lehet szám+szám+majmok, vagy majmok+majmok. A mérleg egyik tányérjába a megfelelő számot és/vagy megfelelő számú majom figurát, a másik tányérba az összeadás eredményét kell tenni, hogy egyensúlyban legyen a mérleg (például ha 5 az összeadás eredménye, az ötös számot vagy 5 darab majmot is lehet tenni a mérleg tányérjába). A játékot minden szinten az nyeri, aki először gyűjt össze 5 kártyát. A mérleg egy játék mérleg, valódi mérlegelésre nem használható. Amennyiben nincs teljesen egyensúlyban, a mérleg karjait kicsit megfogva egyensúlyba kerül. A majom figurák azonos súlyúak, a számok pedig minél nagyobbak, annál nehezebbek. Természetesen például 3 majom figura mindig ugyanolyan súlyú, mint a hármas szám. Illusztrációs videó a termékről: https://www.youtube.com/watch?v=jjNGDUOT2E0

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Interaktív, oktató és készségfejlesztő matematikai majom figurás mérleg játék - figurákkal, kártyákkal, számokkal (BB-16947)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: