Betöltés...

22 darabos elektromos lebegő labda céllövölde készlet gyerekeknek - pisztollyal, nyilakkal, golyókkal és sok más kiegészítővel (BB-11549)

Ár: 6.690 Ft

Az állványra helyezett fúvókák segítségével levegőben lebegő labdákra lehet lőni a veszélytelen szivacstöltényeket. A lebegő labda céllövölde a játék új dimenzióját hozza el a gyerekeknek. A gyermek tudja gyakorolni a pontosságot. A céllövölde USB kábellel, vagy elemmel működtethető. Ezzel az egyedülálló céltáblával gyermeke igazi lövöldözősnek érezheti magát. A készlet tartalmaz egy pisztolyt, 3 darab nyilat és 8 darab golyót, amelyek a levegőben lebegnek, és megnehezítik a célpont eltalálását. A gyermek versenyezhet társaival a legjobb lövő címért. A tárcsában van egy légturbina, ami a golyókat a levegőben lebegteti. A léglyukak állíthatóak, aminek köszönhetően beállíthatod, hogy a célpontod milyen magasságban helyezkedjen el, ezzel növelve vagy csökkentve a nehézségi szintet. A készlet tartalmaz egy fegyvert és három biztonságos nyilat a golyók töréséhez. A készlet teljes, így nem kell további felszerelést vásárolnia. A céllövölde tökéletes más fegyverekhez vagy kiegészítőkhöz, például csúzlihoz vagy íjhoz. Hihetetlen szórakozást nyújt egyedül és társaságban! Leírás: szín: többszínű anyaga: műanyag elemek száma a készletben: 22 tápellátás: akkumulátorok, USB kábel méretek: 28,5 x 7 x 27,5 cm súlya: 0,6 kg súly a csomagolással együtt: 0,8 kg

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "22 darabos elektromos lebegő labda céllövölde készlet gyerekeknek - pisztollyal, nyilakkal, golyókkal és sok más kiegészítővel (BB-11549)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: