Betöltés...

43 részes komplett étkező felszerelés babaházba - játék ebédlőasztal székekkel, poharakkal és rengeteg kiegészítővel (BB-8248)

Ár: 3.990 Ft

A babákhoz való bútorkészlet minden lány álma.   Nagyszerű szórakozást nyújt egyedül vagy nagyobb csoportban. Segítségével a gyermek könnyen a képzelet földjére utazhat. A játék lehetővé teszi a szabadidő kellemes eltöltését és sok örömet nyújt.   A termék összeszerelést igényel, ami csak néhány percet vesz igénybe. Az szétszerelési lehetőségnek köszönhetően a gyerek elviheti a bútort kirándulásra vagy a nagyszülőkhöz és folytathatja a játékot. A készlet tartalmaz egy asztalt 4 székkel, 4 alátétet, 4 mély és 4 lapos tányért, egy evőeszközkészletet (4 kés, 4 villa, 4 kanál, 4 teáskanál), 4 fehérboros poharat, 4 vörösboros poharat és egy vázát virágokkal. A polcon vagy komódon álló bútor dekoratív funkciót tölthet be, és szép dísze lehet a gyerekszobának. A termék tökéletes egyéni és csoportos játékhoz.  Egészen kicsi kortól kezdve segít a különböző szerepek eljátszásában. Serkenti a képzelőerőt és fejleszti a kreativitást, emellett hatással van a társas magatartás alakulására és támogatja az integrációs folyamatokat.  Otthoni használatra is ajánlott, valamint óvoda, gyermekkórházi osztályok és különféle típusú gondozási, oktatási intézmények felszerelése is megfelelő. Fantasztikus ajándék lehet sokféle alkalomra! A termék jellemzői: életkor: 3+ elemek száma a készletben: 43 asztal méretei: 19/10,5 cm szék méretei : 6,5/6/17cm teljes méretek: 21,5/21,5/17 cm készlet súlya: 360g A csomag tartalma: asztal 4 szék 4 lapos tányér 4 mély tányér 4 alátét evőeszközkészlet (4 kés, 4 villa, 4 kanál, 4 teáskanál) 4 fehérboros pohár 4 vörösboros pohár váza virágok

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 49 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "43 részes komplett étkező felszerelés babaházba - játék ebédlőasztal székekkel, poharakkal és rengeteg kiegészítővel (BB-8248)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: