Betöltés...

Felfújható gyermek boxzsák piros maszkos szuperhős mintával - üthető, rúgható figura stresszlevezetéshez, testmozgáshoz és a koordináció fejlesztéséhe

Ár: 4.490 Ft

Ha gyermeked van, akkor biztosan tudod, hogy milyen fontos szerepet játszik a testmozgás és a játék az életükben. Azonban, ha nehézségekbe ütköztél azzal, hogy a kicsi hol vezetheti le az energiáit, vagy hogyan tudsz segíteni neki a düh kitörések kezelésében, akkor érdemes elgondolkodni egy boxzsák vásárlásán. Ez a boxolható, üthető és rúgható bábú nem csak szórakoztató, de kifejezetten hasznos is lehet a gyermek fejlődésében. Azt mondják, hogy a testmozgás nem csak az egészségre van jótékony hatással, hanem az érzelmi stabilitásra is nagyon pozitívan hat. Ez a zsák segítséget nyújthat abban, hogy a gyermek fizikailag levezesse a feszültségeket és stresszt, ami hosszú távon nagyon jótékony hatással lehet az egész család életminőségére. A box zsák méretei ideálisak, és lehetővé teszik, hogy a gyermek kényelmesen használja, nem csak a testmozgás, de a koordináció és az ügyesség fejlesztésére is alkalmas. A zsák mérete 94x74cm, ami tökéletes a kicsiknek, de még a tinik is használhatják. Felfújása után egyszerűen vízzel lehet megtölteni az alját, így stabilan áll, amikor a gyerek ráüt vagy rúg. Azért, hogy minél tovább használhassátok a boxzsákot, kifejezetten strapabíró anyagból készült. A használat után egyszerűen leereszthető, és kis helyen tárolható, így nem foglal sok helyet. A boxzsák használata nem csak az egészségre és a stresszoldásra lehet hatással, de a gyermek önbizalmát is növelheti. A rendszeres sportolás és játék segít a gyereknek jobban megérteni a testét és az érzelmeit, és erősíti az önuralmát. Ha szeretnél valami szórakoztatót és hasznosat ajándékozni a gyermekednek, amit egyszerűen használhat otthon, akkor a boxzsák tökéletes választás lehet. Ne habozz, vásárold meg most, és segíts a gyermekednek jobban megérteni és kezelni az érzelmeit! A szín és design aktuális raktárkészlet szerint  kerül szállításra. A termék megjelenése minimálisan eltérhet a képeken látottaktól.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 62 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Felfújható gyermek boxzsák piros maszkos szuperhős mintával - üthető, rúgható figura stresszlevezetéshez, testmozgáshoz és a koordináció fejlesztéséhe" című hirdetést látja. (fent)