Betöltés...

RC autó 4 kerék meghajtású narancssárga sebesség 30 km 16341

Ár: 18.230 Ft

RC autó 4 kerék meghajtású narancssárga sebesség 30 km
Szeretnénk bemutatni Önnek a távirányítós autók világának egy igazi gyöngyszemét - a narancssárga távirányítós 4WD versenyautónkat, melynek sebessége akár 30 km/h. Ez egy rendkívül gyors jármű, amely felejthetetlen érzelmekkel szolgál a versenypályán és a terepen egyaránt.
Mitől egyedi az autónk? Először is a sokoldalúsága. Különféle terepen vezetheted, az aszfalttól az egyenetlen utakon át, így a szórakozás soha nem válik monotonná. Ezenkívül a lenyűgöző LED-lámpák egyedi karaktert adnak, és még látványosabbá teszik.
Ha hosszú ideig szeretne szórakozni, autónk megfelel az elvárásainak. Egy teljes feltöltéssel körülbelül 30 percig tud mozogni. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy izgalmas versenyeken vegyen részt, vagy nehéz tereputakat leküzdjön.
A nagy szilárdságú és tapadó abroncsokkal felszerelt négy csúszásgátló gumiabroncs hatékonyan elnyeli az összes ütést vezetés közben, biztosítva a stabilitást és a jármű feletti uralmat. Ezenkívül a kiegészítő drift kerekek lehetővé teszik az eredeti kerekek cseréjét, megnyitva az ajtót a drift lenyűgöző művészete előtt.
Küldetésünk, hogy ne csak minőségi terméket, hanem felejthetetlen élményeket is biztosítsunk Önnek. Fedezze fel 4WD távirányítós versenyautónk erejét és izgalmát. Ez nem csak egy jármű, hanem egy igazi élmény!
Az RC autó KÉT 1200 mAh-s nagy kapacitású akkumulátorral és USB töltővel van felszerelve, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a gyors töltést.
A távirányító 2 db 1,5 V-os AA elemmel működik
Az autó méretei:
28 cm x 12 cm x 9 cm 
A csomag mérete:
33 cm x 16,5 cm x 15 cm 
CE tanúsítvánnyal rendelkezik és megfelel az EN71 szabványnak . 8 év feletti gyermekek számára készült.
 

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "RC autó 4 kerék meghajtású narancssárga sebesség 30 km 16341" című hirdetést látja. (fent)