Betöltés...

Flexibilis Autópálya Készlet - 293 Elemmel és 2 Autóval

Ár: 13.700 Ft

Flexibilis Autópálya Készlet - 293 Elemmel és 2 Autóval
? Ismerd meg ezt a lenyűgöző Flexibilis Autópálya készletet, amely 293 elemet tartalmaz, beleértve 240 pályaelemet, 2 autót, hidakat, és még sok más kiegészítőt. Tökéletes játék, amely összeköti a generációkat és hozzájárul a gyermek fejlődéséhez.
Sokszínű és Változatos
? A készletben található pályaelemek négy színben: sárga, narancs, zöld és kék; valamint 3 híd, 2 autó (piros és kék), benzinkút, rajtvonal, figurák, lámpák, alagutak és fák. Az autók elemekkel működnek, magas sebességgel haladnak a pályán, és villogó piros és kék fényekkel vannak ellátva.
Flexibilis Pályaelemek
? A pályaelemek rugalmasak és szabadon elrendezhetők, így a pálya alakja és iránya még vezetés közben is változtatható. A készlethez tartozó hidak segítségével dombokat és alagutakat is építhet a gyermek.
Generációkat Összekötő Játék
?‍?‍?‍? A világító autópálya olyan játék, amely nem csak a gyerekeknek, hanem az egész családnak örömet szerez. A közösen töltött idő értékes és emlékezetes lesz mindenki számára.
Fejleszti a Gyermeket
? Az autópálya pozitívan befolyásolja a gyermek intellektuális fejlődését, fejleszti a motoros készségeket és a szem-kéz koordinációt. Az építés serkenti a képzeletet és fejleszti a manuális készségeket.
Technikai Adatok

Anyag: műanyag
Elemek száma: 293
Méret (hossz/szélesség/magasság): 120/150/15 cm
Súly: 1.4 kg
Csomagolt súly: 1.9 kg

? A csomag tartalma: 240 pályaelem, 8 kemény pályaelem, 2 autó, benzinkút, 3 figura, 3 lámpa, 4 pálmafa, 2 hegyi alagút, rajtvonal, kereszteződés és 28 híd elem. A Flexibilis Autópálya Készlet garantáltan órákon át tartó szórakozást és kreatív játékot nyújt minden korosztálynak.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Flexibilis Autópálya Készlet - 293 Elemmel és 2 Autóval" című hirdetést látja. (fent)