Betöltés...

Távirányítású sportautó kék 1:10 5446

Ár: 18.130 Ft

Ha gyermekét kezdte érdekelni az autómodellek és a versenyzés, ez a javaslat tökéletes. A fiú elkészítheti saját versenypályáját, és versenyezhet társaival. A pilóta irányítása javítja a kézi készségeket, az agilitást és az ügyességet.  A bemutatott modell  1:10 méretarányban készül.  Egy autó közvetlenül a versenypályáról valósítja meg minden fiatal versenyző álmát. 
 Az autó PVC-ből készült  , amely ellenáll az alacsony hőmérsékletnek, deformációnak, ütéseknek és ugrásoknak. A jármű puha, gumikerekei garantálják az autó nagy tapadását a különböző felületeken. Mostantól a gyermeknek nem kell egyedül játszania - a pilóta lehetővé teszi, hogy minden irányban manőverezzen az autóval, így remek alap lehet a kortársakkal való játékhoz.
A versenykészlethez csatlakoztatott távirányító a 2.4G frekvencián veszi fel, ami csökkenti az esetleges interferenciákat játék közben. A gombokkal vezérelhető az előre- hátra és a jobbra - balra. Az intenzív kék szín érdekes matricákkal, a nyitott motor kialakítása és az áramvonalas forma adja az adrenalint a versenyzőnknek.
A készlet elemek méretei:
- autó: 43 cm x 18 cm x 12 cm A 

csomag méretei:
-55 cm x 24 cm x 20 cm 
Annak érdekében, hogy a gyermek jól érezhesse magát a játékban, a távirányítót 2 x AA 1,5 V-os elemmel kell felszerelni. Az autó beindításához szükség van az akkumulátorokra, amelyeket a töltővel együtt a készlet tartalmaz. Az autó 14 évesnél idősebb gyermekek számára készült.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Távirányítású sportautó kék 1:10 5446" című hirdetést látja. (fent)