Betöltés...

ECOTOYS Kutya Formájú Futtató Bicikli: A Kicsik Első Két Keréken Történő Kalandja

Ár: 17.100 Ft

? ECOTOYS Kutya Formájú Futtató Bicikli: A Kicsik Első Két Keréken Történő Kalandja! ?‍♂️?
Ismerd meg az ECOTOYS kutya formájú futtató biciklit, amely az 10 hónapostól 36 hónapos korig terjedő korosztálynak nyújt felejthetetlen élményeket. Minden apró részletében a gyermeked biztonságát és komfortját szem előtt tartva tervezve! ??
? Tervezve A Legfiatalabbaknak ?
Ez a különleges kutya alakú futtató bicikli a legkisebbeknek készült, akik már megteszik első lépéseiket és készen állnak az új kihívásokra. A bicikli segít fejleszteni a motorikus koordinációt és az egyensúlyérzéket. A kicsik imádni fogják, és órákon át képesek lesznek vele játszani! ??
? Erős, de Könnyű Szerkezet ?
A bicikli csupán 2 kg-os súllyal rendelkezik, így a gyermeked könnyedén tudja mozgatni. Az erős karbonszálból készült váz a legnagyobb strapát is bírja. A négykerekű kialakítás tovább növeli a stabilitást és a biztonságot. ?‍♂️?
?‍♂️ Komfortos és Biztonságos Utazás ?‍♂️
A kormány 135°-ig forgatható és habbal van borítva, ami lágy és csúszásmentes tapintást biztosít. A kényelmes, habbal borított ülés pedig még élvezetesebbé teszi a használatot. A bicikli kerékei olyan anyagból készültek, amely nem karcolja a padlót, így bátran használható beltéren is! ??
? Élőszó Szemek, Melyek Kísérik Az Utazást ?
A kutya szemei a haladás irányába forognak, amikor a kormányt elforgatják. Ez a cuki funkció minden kisgyermeket elvarázsol, és nem fogják tudni letenni az új játékukat. ??
? Méretek és Specifikációk ?

Hosszúság: 56 cm
Szélesség: 24,5 cm
Kormánymagasság: 41 cm
Súly: körülbelül 2 kg
Megengedett terhelés: körülbelül 20 kg
Korosztály: 10-től 36 hónapos korig
Tanúsítványok: EN71:1-3, SGS, CE
Termékkód: LC-V1308 DOG
Gyártó: ECOTOYS

Szeretnél egy különleges és biztonságos járművet a gyermekednek, ami hosszú órákra szórakoztat és fejleszt is egyben? Az ECOTOYS kutya formájú futtató bicikli a tökéletes választás! ??‍♂️?

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "ECOTOYS Kutya Formájú Futtató Bicikli: A Kicsik Első Két Keréken Történő Kalandja" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: